≫ 

Kakva "ševa" na treningu Partizana: Đukić i Suma ušli u krug, a onda je palo poniženje kroz noge (VIDEO)

Trener crno-beli osetio zajedništvo igrača kada su prodali nekoliko fora u dobro poznatoj igri na pripremama

  • 2

Naporno se radi na pripremama Partizana, svaki trening traje po dva sata i to ako ne računate rad u teretani, ali ima i prostora za zabavu, pogotovu u igracima koje prethode ozbiljnom uigravanju tima.

Takozvana “ševa” je omiljena, a prednjači po pravilu grupa u kojoj su stariji fudbaleri ili, pak, oni koji imalo malo duži staž u klubu.

Predvodnik, naravno, Saša Ilić, koga danas ne samo da su čuli saigrači, već i vatrogasna društva Slovenije, koja su imala redovnu godišnju vežbu na terenu pored onoga na kome su crno-beli trenirali.

A, “žrtva” je bio Sejduba Suma, koji se malo “sporije” zagrevao od saigrača, pa je platio ceh u pomenutoj “ševi”, iako je u krugu kao podršku imao nikog drugog do šefa stručnog štaba Miroslava Đukića.

Gvinejac je, bez obzira šta ko mislio na osnovu onoga što je do sada pokazao, zaista majstor, ali ga pomalo ležeran stav (a i to se izgleda promenilo nabolje) često košta ili mesta u timu ili, kao danas, prozivki saigrača, koji su ga propisno namučili.

Nekoliko puta se Suma našao u krugu gde postoji samo jedno nepisano pravilo: nemoj da dozvoliš da ti “provuku” loptu kroz noge. Em se računa tako što momentalno ostajete još jednom u krugu, čak i ako dotaknete loptu, em budete javno “prozivani”, što u datom trenutku, što narednih nekoliko dana.

Sumi jednostavno nije išlo, “sporo paljenje” su mu saigrači, pre svih kreator poteza Đorđe Ivanović, naplatili sa kamatom, tako što mu dva puta “gurnuli” loptu kroz noge. Prvo je ispraćen aplauzima, a u drugom slučaju je nastao pravi mali delirijum na terenu, manifestovan opštim oduševljenjem, naravno uz dobacivanja Saše Ilića i Leandrea Tavambe.

Trener Đukić, i sam akter komične scene, samo je sve dodatno “začinio” šaljivim čivijaškim dizanjem ruke, što je zasmejalo i Sumu, pa je u znak odobravanja otišao sa čestita Ivanoviću na majstorstvu.

U IGRI NA DVA GOLA POKAZAO MAJSTORSTVO

Naravno, sve je to bio uvod u početak teškog treninga, koji je potrajao duže od dva časa i bio je posvećen uigravanju linija, a zatim i igrom na dva gola gde se Suma, uz Rikarda Gomeša, istakao sa nekoliko vanserijskim poteza.

Kako stvari trenutno stoje, Gvinejac veoma deluje motvisano, predan je radu, pa deluje kao da je rešen da svima pokaže koliko zapravo može. Zbog toga je nagrađen i od struke, jer je trenutno prvi izbor na poziciji levog krila.

VIDEO: Divljanje Albanaca! Slaveći pobedu, maltretirali su Srbe po Cirihu

(Izveštač Telegrafa sa priprema Partizana, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pogled sa Avale

    23. jun 2018 | 19:25

    Bravo Djuka za kondicionog trenera, nadam se da je novi kondicioni trener A. Tomic strucniji od M.Filipovica, da ce igraci biti brzi, startniji i raditi vezbe za poboljsanje situacionih okolnosti na terenu..........Misa polako OUT sa njegovim iscrpljujucim trenizima, sest godina je unistavao igrace.......

  • Djura

    24. jun 2018 | 18:41

    Sve je super do sledeceg Fljamurtarija???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA