Moćna tetovaža Zvezdinog najvećeg pojačanja! Otkrio nam je njenu simboliku: Zbog tog čoveka danas igram fudbal (VIDEO)

Nikola Stojiljković je pre godinu dana želeo da zauvek na telu ima čoveka zbog kojeg je počeo da igra fudbal

  • 1

Nikola Stojiljković stigao je u Zvezdu kao jedno od glavnih pojačanja ekipe. Sudeći po izjavama igrača, odlično se uklopio u ekipu, a to se vidi i po treninzima, gde vlada odlična atmosfera.

Već na prvom treningu u Austriji primetili smo veliku tetovažu na listu njegove desne noge, koja nam je delovala zanimljivo, sa porukom koja je njemu očigledno značajna.

>>> Odjekivali su Alpi kad je Milojević zagrmeo na treningu: Ovaj trening je dokaz da je on najveće pojačanje Zvezde (VIDEO)

Razgovarali smo sa Stojiljkovićem i tom prilikom ga pitali i o samoj tetovaži, a on nam je otkrio njeno značenje.

- Uradio sam je prošle godine u Kajzeriju, uglavnom je fudbalska tetovaža. Na njoj je čovek sa kojim sam prvo počeo da treniram, koji me je praktično ubedio da igram fudbal, trener iz Niša. Piše "put od 1000 milja počinje jednim korakom", nešto simbolično vezano za fudbal, odlučio sam da to uradim na taj način.

- Imam i srce, koje sam stavio za porodicu, a Bože zdravlja, ako uđemo u Ligu šampiona biće prostora za nove tetovaže - otkrio je Stojiljković za Telegraf, koji je time najavio i neku tetovažu za Zvezdu.

Opširniji intervju sa Zvezdinim novim pojačanjem, u kome je pričao o dolasku u Zvezdu, kada i kako se dogovorio sa klubom oko transfera, zašto Partizan nije imao šanse da ga dovede, ali i emotivnom sećanju na Zvezdu, kada je još imao 10 godina, možete da vidite u ponedeljak.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA