≫ 

Zvezda promovisala novog golmana koji joj je pre 2 godine "oteo" titulu! (VIDEO)

Ovoga puta se vraća da donese Ligu šampiona

  • 1

Crvena zvezda je na pripremama u Austriji jača za novog golmana Zorana Popović koji se priključio ekipi i predstavljen je novinarima u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele. Zvezdin direktor je istakao zadovoljstvo što je realozovan transfer 30-godišnjeg golmana iz norveške ekipe Bodo, koji je doveden nakon što se upraznilo mesto čuvara mreže posle odlaska Damira Kahrimana.

>>> Transfer ludilo u Zvezdi: Dogovoren prelazak fudbalera APOEL-a, Kiprani potvrdili!

Mrkela je takođe istakao i da dolazak Popovića ne znači odlazak Milana Borjana, za koga se interesuju mnogi klubovi, ali sportski direktor Zvezde naglašava: Borjan nije na prodaju!

Zanimljivo je da je Popović pre dve sezone fenomenalnim odbranama na utakmici protiv Voždovca na "krovu", faktički sprečio Zvezdu da osvoji titulu. Nakon toga pričao je i sa Nenadom Milijašem, kome je odbranio jedan fenomenalan šut.

Foto: crvenazvezdafk

- Tako se tada potrefilo, bio sam tada samo skoncentrisan na svoj tim i da branim najbolje moguće. Pričao sam posle sa Milijašem, pitao me je "Jesi morao baš tako da braniš"?

- Zvali su me posle i iz Partizana mnogi - priznao je Popović, koji se nada da će sada vratiti Zvezdi za tu titulu koju je sprečio da osvoji pre dve godine.

- Presrećan sam što su se klubovi konačno dogovorili, iako je bilo mesec dana problema oko pregovora. Nadam se da ću vratiti Zvezdi za ono od pre dve godine. Svestan sam da je jaka konkurencija,Borjan je fenomenalan golman, ali moje jeda vredno radim i da se borim za mesto u timu - zaključio je Popović.

VIDEO: Fudbaleri Crvene zvezde poželeli sreću orlovima

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA