≫ 

Fudbal na pesku je u modi: Srbija slavila posle penal drame, dobar start Orlova na startu evropskih kvalifikacija!

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku igrala je sa Estonijom prvi meč evropskih kvalifikacija bič sokera, duel je rešio Valentić

  • 1

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku, takozvanom bič sokeru, počela je takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo bič sokera. Na startu grupe B takmičenja u Nazareu, naša selekcija je igrala sa Estonijom i zabeležila pobedu nakon penala. U ovoj grupi se nalazi još i Rumunija.

Bič soker se igra tri puta po 12 minuta, a nakon toga se igraju produžeci od po tri minuta, ukoliko nema pobednika. Na kraju se izvode penali, ako je i dalje nerešeno.

Printskrin: beachsoccer.com

Ovaj put su mreže mirovale, pa su Orlovi u penal drami ipak prelomili i trijumfovali sa 11:10 nakon ključnog gola Nikole Valentića, a protiv Rumuna će igrati 7. jula od 12.45.

Estonci i Rumuni će potom snage odmeriti dan kasnije, od 14 časova.

Printskrin: beachsoccer.com

Ako Srbija pobedi Rumune i overi prvo mesto u grupi, igraće na završnom turniru, gde će se takmičiti za prolazak u Diviziju A.

Ovaj turnir je drugi kvalifikacioni za Evropsko prvenstvo, treći se igra u Moskvi, sledeći u Minsku, poslednji u Varnemindeu u Nemačkoj, dok je završnica zakazana za Sardiniju od 6. do 9. septembra.

Inače, u timu Srbije nadmeće se i Nemanja Vučićević, nekada odličan ofanzivac OFK Beograda, Lokomotive Moskva, Minhena 1860, Kelna, Tokija...

Uz njega, jak adut tima je i junak utakmice Nikola Valentić, koji je takođe branio boje OFK Beograda, ali i Voždovca, Srema, Anžija, Alanje, Sibira, Jagodine, Gabale, Radničkog iz Niša....

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA