≫ 

Hrvatski fudbaler koji je pevao ustašku pesmu u svlačionici propušta polufinale: "Kockasti" oslabljeni protiv Engleza (VIDEO)

Moraće Zlatko Dalić da pronađe novo rešenje za bitnog šrafa u odbrani

  • 24

Fudbaleri Hrvatske biće po svemu sudeći oslabljeni za polufinalni duel protiv Engleske, jer kako prenosi Marka, Šime Vrsaljko je doživeo ozbiljniju povredu kolena i odstustvovaće sa terena neko vreme i propustiće i utakmice reprezentacije, ali i u svom Atletiko Madridu.

Vrstaljko je zbog povrede kolena napustio četvrtfinalni duel protiv Rusije u produžecima, a i selektor "Kockastih" Zlatko Dalić izjavio je na konferenciji da nije siguran da li će desni bek uspeti da se oporavi za meč protiv Engleza.

- Šime ima problema s kolenom, videćemo ćemo hoće li biti spreman za utakmicu, rano je još govoriti - rekao je u nedelju Zlatko Dalić.

Najčitaniji španski list je iz svojih izvora saznao da defanzivac Atletiko Madrida sigurno neće igrati meč protiv Gordog Albiona, koji je na programu u sredu, a koliko će biti odsutan, znaće se nakon dodatnih pregleda, koji će biti obavljeni u ponedeljak.

Vrsaljko je uz Dejana Lovrena bio jedan od fudbalera Hrvatske koji su pevali ustašku pesmu u svlačionici posle pobede nad Argentinom u grupi.

VIDEO Veliko slavlje na Trgu Bana Jelačića nakon plasmana Hrvatske u polufinale Mundijala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukac

    9. jul 2018 | 08:14

    I za ove da navijam ,ustaske pjesme pjevaju pjesme pod kojima je 250.000 Srba otjerano sa svojih ognjista iz HR.Ne treba mjesat politiku i sport ali to je kad su Hrvati u pitanju nemoguce

  • Nikola

    9. jul 2018 | 09:11

    Koga briga za vrsaljka i hrvate?!

  • SAŠA FRANKFURT

    9. jul 2018 | 08:55

    I sad će naši pacifisti da nam objasne, da ne treba mešati sport i politiku!! I da trebamo navijati za "susjede"!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA