Bitan igrač Partizana povredio koleno posle duela sa Vakulkom: Neizvesno je da li će biti spreman za Rudar!

Crno-beli su imali peh na treningu u sklopu priprema za 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 3

Uveliko se Partizan priprema za prvi evropski meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je danas postalo neizvesno da li će stručni štab crno-belih moći da računa na – Đorđa Ivanovića.

Napadač je dobio nezgodan udarac na jutarnjem treningu i morao je da ga napusti pre od ostalih saigrača, a u toku dana ga očekuje i snimanje magnetnom rezonancom.

>>> Partizan smanjuje igrački kadar: Štoper u Zemunu, vezista čeka pozajmicu!

Ivanović je dobio jači udarac koleno, posle duela sa Jurijem Vakulkom, ali nije postojala nikakva loša namera Ukrajinca, već su se fudbaleri borili za loptu i što bolju poziciju.

Ivanović je možda i mogao da nastavi trening, ali s obzirom na činjenicu da se radi o kolenu, koje je “Ahilova peta” fudbalera, doktor Ilija Rosić je preventivno odlučio da ga poštedi daljeg napora i danas u toku dana podvrgne snimanju.

- Verujemo da nije ništa ozbiljno, ali naprosto nismo želeli da rizikujemo sa Ivanovićem. Za svaki slučaj će otići na snimanje, jer nećemo ništa da prepustimo slučaju, moramo da budemo sigurno da je igrač zdrav i potpuno spreman i da trenira i da igra mečeve. Posle pregleda ćemo moći da kažemo da li će on biti sposoban da u četvrtak igra utakmicu sa Rudarom – kaže doktor Partizana Ilija Rosić za Telegraf.

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Rudara i Partizana igra se u četvrtak Nikšiću sa početkom od 20.15.

VIDEO: Slobodna bacanja od 200 evra: Ožegović vs Bambi Tošić

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    9. jul 2018 | 14:15

    Sad znamo zasto je Vakulko dosao hahahaha

  • Skorpion

    9. jul 2018 | 14:05

    "Ukrajinski Messi" nije na spisku za Evropu pa odlucio da napravi sebi mesta, ali trebao je poceti od onoga koji ga je doveo.

  • nscz

    9. jul 2018 | 19:38

    Opasan igrac taj Akapulko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA