Partizan u Nikšić vodi 23 igrača, nema iskusnog štopera

Crno-beli u četvrtak u Nikšiću igraju protiv Rudara prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 3

Napadač Leandre Tavamba “precrtan” zbog transfera u Al Tovn, kao i četvorica momaka sa B liste, što zbog povreda, što zbog jače konkurencije Pre nekoliko dana, tačnije krajem minule sedmice Partizan je licencirao 28 fudbalera, koji konkurišu za mečeve 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Rudara iz Pljevalja (četvrtak, 20.15 časova).

>>> Ako verujete u Zvezdu i Partizan, možete da se obogatite

A, danas je stručni štab crno-belih, na čelu sa Miroslavom Đukićem, dodatno “filtrirao” ekipu i sveo je na 23 putnika, koja će se sutra naći u avionu za Podgoricu. Iznenađenje donekle predstavlja izostanak Milana Mitrovića, koji u konkurenciji Nemanje R. Miletića, Svetozara Markovića i Marka Valijentea nije uvršten u tim.

VIDEO: Partizan promovisao nove dresove

Što se tiče ostale četvorice, Lenadre Tavamba je prirodno “ispao” sa spiska, pošto je prodat u Saudijskn Arabiju, tačnije u tamošnji klub Al Tovn.

Ovoga puta su prekobrojni i mladi fudbaleri, ponikli u Omladinskoj školi, koji se nalaze na B spisku licenciranih za utakmicu sa Rudarom.

Iz opravdanih razloga Luka Cucin, jer se još uvek oporavlja od povrede stopala, kao i Jovan Kokir i Aleksandar Popović, koji su “žrtve” jače konkurencije i čije vreme tek dolazi.

Na spisku Miroslava Đukića se nalaze: Vladimir Stojković, Marko Jovičić i Filip Kljajić (golmani), Miroslav Vulićević, Gabrijel Enake, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente, Zlatan Šehović, Nemanja G. Miletić (odbrana), Saša Zdjelar, Danilo Pantić, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Armin Đerlek, Sejduba Suma, Zoran Tošić, Marko Janković, Đorđe Ivanović (vezni red), Rikardo Gomeš, Nemanja Nikolić i Ognjen Ožegović (napad).

VIDEO: Pet razloga zašto Partizan mora da pobedi Rudar

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    10. jul 2018 | 20:56

    Treba se cuvati siptarskih provokacija , pobeda je nasa sa 3-4 gola razlike.

  • SrpskiBek

    10. jul 2018 | 18:30

    Samo kad je sasa ilic tu..i suma....i djukic )))...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA