≫ 

Milojević se nasmejao na pitanje o Srniću, pa poručio: Imali smo problema, videćemo u kakvom sastavu ćemo istrčati na teren (VIDEO)

Trener srpskog šampiona najavio meč protiv Spartaksa

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.00 časova igraju prvi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa, a trener crveno-belih Vladan Milojević održao je konferenciju za medije  dan ranije u Letoniji.

Milojević je u dobrom raspoloženju izašao pred novinare i odmah im poručio:

- Nadam se da ćemo se dugo družiti tokom ovih evropskih utakmica - rekao je trener Zvezde, a zatim se osvrnuo na samog protivnika:

- Kreće nova sezona, novo takmičenje u Evropi. Imamo protivnika koji je šampion Letonije. Ekipa koja je trkački jaka. Imaju svoj način igre i ekipa su za respekt. Biće to dve dobre utakmice. Mi dolazimo iz pripremnog perioda i utakmica koje nisu imale takmičarski značaj. Oni su, s druge strane, u takmičarskoj sezoni.

U Letoniju nije otputovao Slavoljub Srbić, a Milojević je otkrio razlog zašto krilni vezista nije bio u avionu. Pritom je stigao i da se nasmeje, jer je deo pitanja bio vezan za to da li je Srnić ostao kod kuće zbog povrede ili eventualnog transfera.

- Slavoljub Srnić je imao distorziju zgloba na utakmici sa Bohemijansom. Međutim, nismo hteli da rizikujemo i to je jedini razlog. On nije 100 odsto spreman za meč, a imali smo i nekih drugih sitnih problema. Videćemo kakav sastav će da izađe na utakmicu. Imamo poverenje u svoje igrače, a oni koji su se skoro priključili njima treba malo vremena da se adaptiraju. Potrebno je strpljenje. Nisu baš ni fizički spremni - jasan je bio Milojević.

Trening Zvezde u Letoniji Foto: S. Pikula

Govorio je Milojević i o odlasku Pešića.

- Na svom prvom obraćanju pred početak sezone rekao da je prelazni rok živa stvar. Pešić je imao dozvolu za odlazak u inostranstvo, radili smo planski, imamo dobre zamene, druge napadače. Nekada odlučuju minuti, a sa druge strane gledam samo na utakmicu. Uvek morate da imate i plan A, B i C. Prilagodićemo se trenutnoj situaciji - rekao je trener crveno-belih i ''okrenuo'' se Ebesiliju:

- Ebesilio je dosta skautiran, igrač koji će nam doneti dodatni kvalitet. Dolazi iz Alajkosve škole, kvalitetan igrač. Svi igrači koji su se kasnije priključili jesu u zakašnjenju što se tiče fizičke pripreme. U takvim situacijama može da dođe i do neke povrede. Trudimo se da to radimo u hodu, očekujemo ga vrlo brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 357

    10. jul 2018 | 19:34

    Gospodin covek! Marljiv radnik sa umerenim izjavama. Ne prica puno, a puno radi...! Sa zvezdom do velikih uspeha pa u reprezentaciju da sve skockas kako treba gospodine Milojevicu! Svaka cast

  • Lazar

    10. jul 2018 | 18:39

    Zar nismo prodali Srnica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA