≫ 

Naleteli smo na seks bombu pred Zvezdin meč u Rigi: Ulična sviračica nas je hipnotisala lepotom (VIDEO)

Svi koji su došli u Rigu ističu lepotu žena koje su sreli na ulicama

  • 2

Zvezda od 18 časova u Rigi počinje svoju evropsku priču za sezonu 18/19, a prvi rival joj je šampion Letonije, Spartaks iz Jurmale. Crveno beli su na stadionu Skonto u utorak odradili poslednji trening, na kome je Vladan Milojević iskristalisao startnih 11, ukoliko ne bude nekog ozbiljnog obrta.

>>> Zašto je Pešić skuplje prodat nego Tavamba, koji je duže u Partizanu?

Zvezda će u glavnom gradu Letonije imati ozbiljnu podršku, pošto je i značajan broj Delija stigao na ovo gostovanje. Po gradu, koji je zaista prelep, može se čuti srpski jezik kao verovatno nikada pre, a često u pešačkoj zoni možemo da vidimo i grupice sa obeležjima Delija i Crvene zvezde.

Kvota da će Zvezda uspeti da se plasira u grupe Lige šampiona je 9,00! Pogledajte sve kvote u kladionici MOZZART za plasman Crvene zvezde ove sezone u Evropi.

Letonska muzičarka u centru Rige svira violinu Foto: Telegraf

I svi koji su došli i Rigu da gledaju Zvezdu, kažu da im je glavni utisak grada to što ima toliko lepih žena na ulicama. Uglavnom su plavuše, sa hipnotišuće plavim očima.

Zvezda iz Letonije kreće u novu evropsku sezonu, a kvota da će savladati Spartaks bez primljenog gola (Sigurna pobeda 2) je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartaks Jurmala - C. zvezda.

Jedna od najlepših koje smo videli, bila je ulična sviračica violine, koja je u kameru Telegrfa odsvirala jednu kompoziciju i šarmirala nas svojom lepotom i umećem na violini.

A i obukla se izazovno i istakla duge noge i vitku figuru. Svi koji su prolazili pored nje morali su da zastanu bar malo i da bace pogled na nju i da odslušnu zvuk koji dopire iz struna njene violine.

VIDEO: Sve o Zvezdinom rivalu Spartaksu Jurmala

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Letonije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA