≫ 

Nije ovo Zvezda o kojoj sanjam: Milojević razočaran igrom ekipe u Rigi

Jasno je i treneru crveno-belih da njegov tim nije bio na očekivanom nivou na prvom stepeniku ove sezone

  • 10

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da njegov tim nije bio na svom nivou u remiju protiv Spartaksa (0:0) u Rigi, ali da veruje da će u revanšu odigrati znatno bolje kako bi se plasirao u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Završeno je prvo poluvreme, imamo revanš u Beogradu. Bio nam je plan da pobedimo, imali smo dosta šansi, protivnik se branio i sem one greške u finišu nisu pripretili. Želeli smo lak i brz gol koji bi nam doneo mirniju situaciju, ali nismo uspeli. Idemo dalje - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi posle utakmice.

On je dodao da ekipa mora da bude bolja u duelu u Beogradu.

- Videlo se i po drugim rezultatima u kvalifikacijama o kakvim ekipama se radi (pobeda Suduve nad APOEL-om 3:1 prim. aut). Startaks je prvak svoje zemlje, ima kvalitet i težak su protivnik.

Prema njegovim rečima, ekipa još nije uigrana i tek je izašla iz pripremnog perioda.

- Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, ali ni da sam prezadovoljan. Ovo nije Zvezda koju hoću i sanjam. Ne bih da pričam o detaljima, ali popravićemo ih. Dolazimo iz pripremnog perioda, nismo odigrali kompletni nijednu utakmicu, Radonjić i Rodić su bili odsutni, tu je Ebesilio kome smo dali minutaži, a nismo ni očekivali da će Stojiljković rano da izađe... Očekujem mnogo veću strast za pobedom - rekao je on.

Milojević je prokomentarisao i povredu pojačanja Nikole Stojiljkovića koji je morao da napusti teren u 17. minutu, navodeći da je obnovio povredu i da će se videti kakva je situacija.

Ni novajlija Ebislilio nije uspeo da napravi razliku po ulasku u igru u drugom poluvremenu Foto: Slobodan Pikula

Novinari su konstatovali da je Milojević u nekoliko situacija bio ljut na svoje igrače.

- Temperamentniji sam, ponele su me emocije i ima dosta razloga za reakciju. Radili smo dosta stvari koje nam na utakmici nisu pošle za nogom i onako kako smo trebali. Sa jednim ili dva gola pričali bismo drugačiju priču -  zaključio je trener Zvezde.

VIDEO: Stojković ne brine za revanš na Marakani: Pre godinu dana smo bili raspad, pa smo igrali LE

Njegov kolega Aleksandar Grišin bio je zadovoljan rezultatom i poručio da je remi odličan.

- Znali smo koliko je Zvezda veliki tim, branili smo se i igrali na kontru. Dali smo im posed, a na kraju smo mogli i da damo gol. Utakmica je bila veoma teška, naporno smo radili da bismo ostvarili dobar rezultat. Zvezda je veoma dobar tim, kontroliše loptu, a mi smo igrali tako da pokušamo da je zaustavimo i ugrozimo iz kontranapada. Imali smo jedan dobar momenat, ali lopta nije ušla u gol - rekao je Grišin na konferenciji za novinare u Rigi.

Ne napušta nada Grišina pred rebanš, on veruje u pozitivan epilog gostovanja u Beogradu.

VIDEO: Borjan otkrio razloge što Zvezda nije pobedila u Letoniji

- Nerešen rezultat je pozitivan za nas. Zvezda je kontrolisala loptu, tu je negativno za nas, moramo mi više da je kontrolišemo. Ponosan sam na svoj tim, Imamo veoma dobre šanse, ali moramo da priznamo da je Zvezda u mnogo boljem položaju. Idemo u Beograd sa pozitivnom mišlju i pokušaćemo da pobedimo. Rekao sam svojim igračima da su jednaki sa Zvezdinim, imaju po dve ruke i dve noge. Želimo da ostvarimo dobar rezultat u revanšu

Revanš meč igra se sledećeg utorka na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30.

VIDEO: Navijači Zvezde nadjačali pristalice Spartaksa u Rigi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    11. jul 2018 | 22:11

    Tako smo poceli i prosle godine... Meni se ovo svidja,da se spuste na zemlju. Pa da pogazimo sve kao prosle godine. Oni nek mekecu i ove sezone...

  • Delija

    12. jul 2018 | 01:36

    Teske noge posle priprema, fali ti napadac, stoper i organizator igre. Dovodis dobre igrace i samo je pitanje dana kad ces da poslozis sve kockice. Ko se imalo razumije u fudbal vidi da je ekipa postavljena dobro ali da su teske noge jedini razlog za losu kreativnost. Nema zamerki Miloje, znamo sta radis pobete i golovi ce brzo da dodju.

  • Podgorica

    11. jul 2018 | 21:41

    Je l' to ta zvijezda sa timom za ligu sampiona i ta silna pojacanja?? Haha ..... Podgorica cijela CRNO BIJELA.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA