Nije pomogla magija Kataija, a ni gol Švajnija u 94. minutu: Šokantan poraz Čikaga u poslednjoj sekundi meča (VIDEO)

Srpski fudbaler igra u vrhunskoj formi, ali ni to nije bilo dovoljno da ekipa Veljka Paunovića izbegne poraz

  • 6

Fudbaleri Čikago Fajera izgubili su od Filadelfije na svom terenu sa 4:3 u ludoj utakmici, koja je vrhunac drame imala u poslednjim trenucima u nadoknadi.

Ekipa koju sa klupe predvodi Veljko Paunović, koja u svojim redovima ima dvojicu Srbina - Aleksandra Kataija i Nemanju Nikolića, koji ima mađarski pasoš, ali i "srpskog zeta" Bastijana Švajnštajgera, ostala je bez bodova u poslednjim sekundama meča, kada je David Akam postigao gol za pobedu gostiju u 95. minutu.

Sjajnu partiju odigrao je Aleksandar Katai, koji igra u vrhunskoj formi u Americi u poslednje vreme i postao je glavni igrač Čikaga.

Izborio je penal, koji je realizovao Nemanja Nikolić za 1:1, a zatim je postigao i sjajan gol za 2:2. Imao je još nekoliko sjajnih poteza, ali na kraju ništa nije pomoglo, čak ni gol Švajnštajgera posle kornera u 94. minutu, kada je Čikago po treći put izjednačio.

Odbrana Čikaga bila je na veoma niskom nivou, a manjak koncentracije koštao ih je poraza bukvalno u poslednjim sekundama.

Pogledajte u snimku gol Kataija, kao i ostale njegove poteze i sve golove sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draz79

    12. jul 2018 | 09:19

    I on nema mesta u reprezentaciji?!!!

  • golman

    12. jul 2018 | 09:35

    golmana zamoliti da pojaca ekipu i vise ne dolazi

  • Kuvar

    12. jul 2018 | 15:40

    Sta vredi sto dobro igra kad uvek izgube ili igraju nereseno,a nije im neka liga,vecinom su stari ili propali fudbaleri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA