≫ 

Junajted odredio cenu od 150 miliona za najveću Mesijevu želju! (FOTO)

Nakon osvajnja Mundijla u Rusiji, cena franuskog veziste je znatno porasla

  • 9

Kako navode strani mediji, Fudbalski klub Mančester Junajted je zacrtao cenu ispod koje neće želeti da proda osvajača Svetskog prvenstva u Rusiji, Pola Pogbu.

>>>Ronaldo namrgođen stigao u Torino, njegova žena mamila poglede u preuskoj majici (FOTO) (VIDEO)

Leo Mesi je glavni razlog zbog kojeg Barselona želi da dovede odličnog igrača sredine terena, nakon što je Pogba prikazao izuzetne partije na upravo završenom Mundijalu.

Međutim, vlasnici Junajted su svesni da mogu dobro da unovče odlične igre francuskog veziste, pa su stoga odredili ogromnu cenu za njegovu slobodu koja iznosi tačno 150 miliona evra.

Pol Pogba u finalu Svetskog prvenstva protiv Hrvatske na moskosvskom Lužnjikiju Foto: AP/Tanjug

Sada je lopta prebačena u dvoršte Katalonaca, koji bi uskoro trebalo da odluče da li žele da izdvoje pomeutu svotu novca za Pogbu, iako im je očajno potreban jedan vrhunski igrač u veznom redu, nakon odlaska Andresa Inijeste.

>>>Tadiću stiglo pojačanje iz Mančester junajteda

Fizički superiorni Francuz bi takođe mogao da donese i malo kreativnosti u sredini terena, jer je na proteklom Svetskom prvenstvu dokazao da se dobro snalazi kada dobije više slobode u igri.

Mesi je očigledno veliki fan 25-godišnjeg Pogbe, ali bi tim sa Old Traforda možda trebalo da zadrži svog odličnog vezistu, koji se konačno razvio u zrelog igrača, dve godine nakon što je doveden iz Juventusa za 105 miliona evra.

Osvajač Svetskog prvenstva je dosad odigrao 57 utakmica za Crvene đavole u svim takmičenjima i postigao je ukupno 11 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mungos

    16. jul 2018 | 18:09

    Prosjecan fudbaler u Macesteru nista nije pokazao

  • nscz

    16. jul 2018 | 22:51

    Nesto spala euforija oko Milinkovica Savica. Sto njega Barsa ne kupi za 150 miliona. On je i onako zasenio Pogbu na Svetskom Prvenstvu

  • Icf

    16. jul 2018 | 20:43

    Matic izmislio igru na sredini terena za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA