≫ 

Ronaldo je došao namršten u Juventus, ali je na konferenciji uz kez odbrusio na prve prozivke! (VIDEO)

Imao je Ronaldo odgovor na zajedljive opaske

  • 5

Kristijano Ronaldo se konačno zvanično predstavio svetskoj javnosti kao igrač Juventusa!

Transfer Ronalda iz Reala najviše je uzdrmao fudbalsku Evropu posle Mundijala, obukao je dres Stare dame i sada hoće da se posle Premijer lige i Primere dokaže u italijanskom fudbalu.

Kalčo je spreman za Ronalda, čini se da se ova histerija može meriti samo sa dolaskom Maradone u Napoli ili Ronalda u Inter, jer Italija konačno ima igrača koji je najbolji na svetu.

Portugalac je delovao rezervisano i ozbiljno po dolasku u Torino, ali se na konferenciji za medije potpuno opustio.

- Uživam u fudbalu, a još sam mlad. Oduvek sam voleo izazove. Biću posvećen novoj etapi u životu. Ambiciozan sam, motivisan, jedva čekam da zaigram. Moram da dokažem Italijanima da sam i dalje vrhunski fudbaler, sposoban da igra na najvišem nivou - odbrusio je Ronaldo svima koji tvrde da je već suviše star kao 33-godišnjak došao u Seriju A.

Potom je poručio da je ponuda Juventusa bila jedina koju je dobio ovog leta, a sarađivaće sa Masimilijanom Alegrijem.

- Serija A je zahtevna, dosta pažnje posvećuje se taktici. Znam da me čeka težak posao, ali ništa u mojoj karijeri nije bilo lako. Sigurno neću da sedim i gledam šta sam napravio do sada u fudbalu. Naprotiv, verujem u sebe, saigrače i siguran sam da ćemo biti uspešni.

Ima istine u tome da bi mnogi navijači skudeta menjali za jedan pehar Lige šampiona, a upravo u Ronaldu vide igrača koji će im doneti toliko željeni trofej.

- Svi žele da osvoje Ligu šampiona, a mi ćemo se boriti za pehare u svakom takmičenju u kome učestvujemo. Potrebno je da držimo fokus. Nadam se da ću pomoći Juventusu da osvaja trofeje. Drugačiji sam od svih igrača koji smatraju da im je karijera gotova kad dobace do godina u kojima se ja nalazim. Uz dužno poštovanje ostalih, mnogi od njih idu u Katar ili Kinu, a ja sam srećan što sam u Torinu. Zato, grazie Juventus - poentirao je Ronaldo.

VIDEO - Kristijano Ronaldo pozdravio sina Nemanje Matića: Video sam da si kao ja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROKI

    16. jul 2018 | 19:46

    Covek je pobednik

  • nebitan lik

    16. jul 2018 | 20:29

    Pored tolike popularnosti čovek nađe vremena i pozdravi sina Matića,kakva veličina,sve najbolje u budućnosti legendo,najbolji ikada jednostavno!!

  • Kum Žoržo

    16. jul 2018 | 20:18

    Bravo majstore, samo mi je žao što Bufon nije ostao da i on podigne usati pehar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA