Partizan nije završio prelazni rok, još bar tri igrača stižu u Humsku!

Dalji potezi su usko vezani za prodaju postojećeg kadra, pa bi crno-beli, pored Gorana Zakarića, trebalo da angažuju još dva napadača i vezistu

  • 8

Ako ste pomislili da je prelazni rok u Partizanu okončan angažovanjem četvorice novih fudbalera i petog u najavi – Gorana Zakarića iz Željezničara – prevarili ste se sigurno.

Crno-beli su posle rešavanja prioriteta ušli u fazu “prodaj – kupi”, usled koje će u Humsku ubrzo stići još bar dva, možda i tri fudbalera i to u veznom redu i napadu, saznaje Telegraf.

Pomenuti Zakarić je projektovan kao zamena za Zorana Tošića i Marka Jankovića ili, pak, obojicu ukoliko se realizuju njihovi transferi u inostranstvo, a radi se na tome. Ali, to nije sve.

Ožegović pred odlaskom? Foto: MN Press

Postoji velika mogućnost da Partizan kupi još jednog, a možda i dva napadača i to je usko vezano za status Ognjena Ožegovića, koji je planiran za prodaju, kao i Đorđa Jovanovića. S tim što bi se crno-beli fokusirali da jedan igrač ima iskustvo, a da drugi bude mlad i perspektivan, zalog za budućnost.

Isto važi i za pozicije u veznom redu, gde je za prodaju planiran Marko Jevtović. Još uvek se čeka prava ponuda, ali dok se to ne dogodi crno-beli već traže alternativna rešenja, odnosno profil igrača koji bi se najbolje uklapao u planovima za narednu sezonu.

Dakle, u Humskoj će tek da bude živo, odrađen je veliki, ali ne i kompletan posao u prelaznom roku, na kome se radilo u minulih nekoliko meseci.

VIDEO - Marko Jevtović posle pobede Partizana u Nikšiću

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. jul 2018 | 18:24

    Pored malog Djoleta Jovanovića da se dovodi mladi igrač???Totalna katastrofa!!!Potpisujem da će mali Djole ako ostane u partizanu vredeti bar 5 miliona za dve godine!!!

  • Gastarbajter

    17. jul 2018 | 18:07

    Iskusne trazimo I kako rece drugi mlad I perspektivan??? A sta je Jovanovic strucnjaci ??? Da ga jure mnoogo jaci klubovi, a nama ne valja??? Eksperti ste.....strasno

  • Mica

    17. jul 2018 | 17:23

    Zar vam treba veći zalog za budućnost od sopstvenog podmlatka koji prodajete za sitan novac ? Neka vas je sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA