≫ 

Šta Partizan sprema za Rudar? Đukić zamenio napadača!

Promene su uslovljene povredama nekih igrača, ali i željom dase tim pred domaćom publikom pokaže još ofanzivnijim

  • 11

Ubedljivom pobedom u gostima(3:0), Partizan je obezbedio plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će stručni štab crno-belih, na čelu sa Miroslavom Đukićem, ipak izvršiti neke korekcije u timu za revanš sa Rudarom.

>>> Partizan nije završio prelazni rok, još bar tri igrača stižu u Humsku!

One su delom uslovljene povredama pojedinih fudbalera, a delom idejom da se na premijeri pred domaćom publikom prikaže ofanzivniji, verovatmo i još raspucaniji tim.

Na golu, naravno, nema promena. U konkurenciji Filipa Kljajića i Marka Jovičića, neprikosnoven je A reprezentativac Vladimir Stojković, koji u Nikšiću gotovo da nije imao posla, ali samo njegovo prisustvo među stativama uliva samopouzdanje celom timu.

Poslednja linija tima takođe neće petrpeti nikakve korekcije. Od prvog minuta na teren će trojica novajlija – Gabrijel Enake na desnom boku, mladi Zlatan Šehović na levom, dok će u centralnom delu igrati tandem Svetozar Marković i Mark Valijente.

Trojica stranaca u dresu Partizana: Suma, Gomeš i Valijente Foto: ExYu Sport

Rumun i Španac možda još uvek nisu sto odsto spremni, ali su u svakom slučaju u boljem stanju nego pre sedam dana. Đukić ima ideju da ih uigra i pripremi kroz utakmice, ne želeći da čeka uobičajenu adaptaciju, pošto se radi iskusnim fudbalerima.

U manevru će, pak, doći do promene u sastavu, u odnosu na prvu utakmicu Rudarom, a planirane su i neke rotacije po pozicijama. Tako će tandem zadnjih veznih ovoga puta činiti Saša Zdjelar i Danilo Pantić, koji je u Nikšiću igrao na poziciji levog krila. To znači da će se Marko Jevtović preseliti na klupu za rezervne igrače.

Doći će i do rotacije na krilnim pozicijama. Sejduba Suma, koji je u prvoj utakmici igrao uz desnu aut-liniju, vraća se na levi bok, gde je uigravan veći deo priprema, dok će poziciju na desnoj strani zauzeti Zoran Bambi Tošić. Povratnik u prvi tim Partizana. Manje korekcije je pretrpela i napadačka linija i one su uslovljene povredom Nemanje Nikolića, koji će odustvovati oko tri sedmice. Postojala je mala dilema da li će se Rikardu

Gomešu u špicu priključiti Đorđe Ivanović ili Ognjen Ožegović, a izbor je pao na drugopomenutog, koji možda igra svoje poslednje minute u dresu crno-belih...

VIDEO: Pariz ruiniran posle osvajanja Mundijala

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    18. jul 2018 | 16:07

    Ne mogu da verujem da nema Djordja Ivanovića koji je bio najbolji igrač Partizana u protekloj polu sezoni. Djukuću ODLAZI !!!!!!!!!!!

  • Cacak

    18. jul 2018 | 16:41

    Zvezda ce pobedji opet 10 bodova,verujte mi... NAPRED PARTIZAN

  • Kuvar

    18. jul 2018 | 15:47

    Nije bitno ko igra,vazno je da se pobedjuje,samo ponovite igru iz prve utakmice i. nema problema,samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA