Zvezda pomerila meč sa Dinamom zbog Suduve

Umesto za vikend utakmica će biti odigrana radnim danom

  • 25

Fudbaleri Crvene zvezde i vranjanskog Dinama, ipak, će u petak odigrati utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" u 1. kolu Superlige Srbije.

Meč je pomeren za dan ranije kako bi crveno-beli što odmorniji dočekali litvansku Suduvu u utorak u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Duel Zvezde i novajlije u Superligi počinje u 20 sati, isto kao i Vojvodine i lučanske Mladosti u Novom Sadu na otvaranju nove sezone u Superligi.

Titulu brane fudbaleri Crvene zvezde.

VIDEO: Delije jasno poslale poruku da podele Kosova nema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. jul 2018 | 13:14

    Uvek su pomerane tekme i zvezdi i partizanu, sta ove franje glume budale!? Joooj samo ih cekam sa jacim protivnikom hahhaha, al ce pobeci u rupe kao posle derbija 😁😁😁

  • Nk

    18. jul 2018 | 12:39

    Ma odmah im dajte titulu da se te vedete ne umaraju.A kada budu igrali neka se svi sklanjaju jer treba Radonjic i ostali napadaci da daju po 48 golova.Pa onda sve u reprezentaciju.Pa ce svi ko Boaci kada se prodaju prije amo nego tamo!

  • Marlon

    18. jul 2018 | 12:36

    Dal su se Partozanu tako pomerale utakmice,posle utakmica i evropi o pred utakmoce u evropi.....pa ovo ima samo u drzavi Smrdiji....vec mi je muka da pratim prvenatvo,a nije ni pocelo kako treba....eeee Zvezdo,Zvezdo nekada si bila gigant,a sada si veštačka tvorevina,koju drze na aparatima vec godinama.....HOCEMO POSTENO PRVENSTVO,A GOSPODA GA PRAVE NEREGULARNIM,A NIJE NI POCELO.SRAMPTAAAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA