≫ 

Nejmar konačno odlučio gde će igrati sledeće sezone!

Brazilac ima svojevrsnu misiju koju želi da ispuni

  • 2

Jedan od najboljih fudbalera sveta Brazilac Nejmar da Silva odbacio je mogućnost da napusti Paris Sen Žermen ovog leta rečima da je srećan u Parizu.

Nejmar je u poslednje vreme dovođen u vezu sa Real Madridom, naročito nakon prelaska Kristijana Ronalda u Juventus, ali on ne želi da napusti Pariz.

- Ostajem u Parizu, imam ugovor, a priče oko odlaska potiču iz medija. Svi znaju moj cilj i zašto sam otišao u Paris Sen Žermen. Želim da imam uspeh sa tim klubom i nadam se da će sledeća sezona biti još uspešnija", rekao je Nejmar za brazilski Foks.

Brazilac je prošle godine postao najskuplji fudbaler na svetu, nakon što je prešao iz Barselone u Paris Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra.

Brazilac nema dilemu, želi na tron Evrope sa Parižanima Foto: Tanjug/Ap

Nejmar je sa Parižanima osvojio francusko prvenstvo i Kup, dok je u Ligi šampiona eleminisan u osmini finala od Real Madrida, ali tada nije igrao zbog povrede.

Sa reprezentacijom Brazila učešće na Mundijalu u Rusiji završio je u četvrtfinalu porazom od Belgije (2:1).

Prošle sezone odigrao je 30 utakmica i postigao 28 golova, dok je za reprezentaciju Brazila ukupno zabeležio 90 nastupa i 57 golova.

VIDEO: Momenat kada se Nejmar sigurno ne folira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA