Žalba uspela, Milan vraćen u Evropu!

UEFA popustila!

  • 3

Italijanski fudbalski gigant Milan ipak će se takmičiti ove sezone u Ligi Evrope, nakon što je Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) usvojio žalbu na jednogodišnju suspenziju UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Kako se navodi u saopštenju CAS-a, pružene su jake garancije da će sedmostruki šampion Evrope nakon promene vlasnika poštovati pravila i da ima obezbeđenu finansijsku stabilnost.

UEFA je izbacila Milan 27. juna na godinu dana iz evrokupova zbog kršenja finansijskog fer-pleja u periodu od 2014. do 2017. godine, kao i zbog načina poslovanja tadašnjeg vlasnika Lija.

VIDEO - Da li bi se ova Engleskinja predala Francuzima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    20. jul 2018 | 14:46

    UEFA mafija

  • ma daj neverujem

    20. jul 2018 | 14:54

    Prica za malu decu, veliki se pustaju a mali kaznjavaju. Taj Milan je vec dva puta ibacivan i oba puta vracan. Zalosno je kakva mafija vodi fudbal. Od prvog kola svi treba da ucestvuju pa ako si najbolji ti pobedi do kraja. Neka ide taj Milan po vukojebine pa da vidi da li bi uspeo da pobedi levate koji parkiraju autobus. Dok traju kvalifikacije oni lade jaja na nekoj plazi ili ko zna gde. Pustite sve da podju iz prvog kola pa da vidite kako ce se hijerarhija promeniti u evropskom fudbalu.

  • Пеђа88пг

    20. jul 2018 | 15:16

    Не него га неће вратит, кинези милијарде...потапши платинија са једним шпилом зеленим и добро је то

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA