≫ 

Rastemo iz meča u meč i bićemo još bolji: Milojević veruje u dobru igru protiv Litvanaca (VIDEO)

Trener Zvezde poziva na oprez pred duel sa Suduvom

  • 5

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević poziva na oprez svoje igrače pred duel sa Suduvom jer su pokazali da su ozbiljan tim izbacivanjem Apoela. Zvezda u utorak od 20.30 dočekuje litvanskog šampiona u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Milojević ističe da mu je svejedeno gde se igra prvi meč, to jest da nema problem što je Zvezda domaćin.

>>> Zvezda igra protiv Legije ili Spartaka za plej-of Lige šampiona!

- Mi se shodno žrebu tako i ponašamo, da li igramo kod kuće ili na strani, možda i nije toliko bitno. Imamo naše navijače koji su stalno sa nama. Ne vidim tu neku prednost. Možda golovi koji se daju kući ili na strani imaju neku važnost, ali generalno gledano svejedno mi je gde bi smo igrali prvu utakmicu - kaže Milojević.

Želi da osmehom napusti Marakanu u utorak: Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

O litvanskom timu ima vrlo visoko mišljenje i traži oprez od igrača:

- Ista škola fudbala kao i letosnki Spartaks, ali tendencije su takve da danas nema lakih ekipa. Trener im je iz Kazahstana, tako da su fizički moćna i jaka ekipa. Svi danas treniraju slično i videli ste dosta iznenađenja u prvom kolu. Svi su ih prežalili u duelu sa Apoelom, pa su Kiprani  ispali. To samo govori o ekipi koja je disciplinovana i šampion je svoje zemlje - kaže Milojević i dodaje:

- Treba nam strpljenja, pameti i mudrosti u ovom meču. Igra se na dva meča i mislim da ćemo biti spremni.

Zvezda je poslednjih 10 evropskih mečeva primila samo tri gola što je dobar pokazatelj

- Trudimo se da ne primimo , a da damo što više golova. To je filozofija svake ekipe. Mi radimo dobro i imamo još prostora za napredak, rastemo na svakom meču i to može da bude na većem nivou još.

Fudbaleri Zvezde spremni za nove evropske izazove Foto: Marko Jovanović

- Igrači su spremni i motivisani, pokušavamo da kroz utakmice budemo bolji. Pojedini igrači teže ulaze u ritam posle pauze. Vredni su svi dobro rade na treningu i jako sam srećan što imam ovakve momke - rekao je Milojević, a onda što se tiče sastava poručio:

- Videćemo sa kojim sastavom ćemo izaći, ima još vrmeena do te utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija doboj

    23. jul 2018 | 18:10

    naravno , obnovljen ugovor sa sudijskom organizacijom...nema zime..samo naprijed,,,zagarantovnih 37 penela u ovoj godini..tooooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA