≫ 

Lola Smiljanić objasnio svoju izjavu sa derbija "Sad nek Zvezda uzme titulu, ako je nije sramota": Bio sam mlad i impulsivan! (VIDEO)

Novi fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić promovisan je na stadionu u Humskoj, a jedno od pitanja je bilo da prokomentariše svoju izjavu posle derbija 2007. godine.

  • 36

Posle 128. večitog derbija koji je odigran 2007. godine na Marakani, i na kome je Partizan trijumfovao sa 4:2, tada mladi Milan Smiljanić je istakao da su crno - beli ponizili rivala. Sada je u svom trećem povratku u klub objasnio:

- Bio je to proizvod mladosti, i jedna od mojih prvih derbi utakmica, pa sam impulsivno reagovao. Neću da kažem da sam pogrešio, ali sada sam iskusniji - rekao je Smiljanić.

Podsetimo se njegovih reči iz 2007. godine:

- Mislim da smo zatvorili ovaj stadion. Pokazali smo ko smo i šta smo, da imamo karakter i srce, koje smo ostavili na terenu. Crvena zvezda neka osvoji titulu ako hoće, ako ih nije sramota, naravno - rekao je tada na konferenciji za medije posle meča Milan Smiljanić, dok je Đukić pokušao ispod stola da ga smiri udaranjem nogom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA