≫ 

Samo u Partizanu dajem 100 posto i više od toga: Lola Smiljanić podsetio sve koji klub nosi u srcu (FOTO)

Fudbaler sredine terena će po treći put u kraijeri obući crno-beli dres beogradskog Partizana

  • 10

Povratnik u redove Fudbalskog kluba Partizan, Milan "Lola" Smiljanić, izjavio je da je uzbuđen zato što će ponovo nositi crno-beli dres voljenog kluba, i poručio je da su ciljevi za tekuću sezonu poznati, a to je dupla kruna u domaćem šampionatu i što dalji plasman u Ligi Evrope.

>>>Partizan ide u Dansku ili Švedsku, ako eliminiše Trakai!

- Došao sam treći put u klub, emocije su jake. Znamo koji su prioriteti, a to su i moja tri cilja - šampionska titula, Kup i Evropa. Mogu da pomognem iskustvom. Partizan je moja kuća, samo ovde mogu da dajem 100 posto i vše od toga - rekao je Smiljanić na promociji.

On će kao i u svom drugom mandatu nositi dres sa brojem 99.

 
@lola_smiljanic99 ponovo u Partizanu Milan Lola Smiljanić (19.11.1986. – 181 sm) od danas je po treći put među crno-belima. On je potpisao ugovor na dve godine sa Partizanom i odmah se stavio na raspolaganje stručnom štabu. Dobio je dres sa brojem 99. Lola je u Partizanu bio od trenutka kada je prvi put registrovan u septembru 1996. sve do jula 2007. kada odlazi u Espanjol. Vraća se u Partizan 2010. i ostaje do 2013. godine, a ovo mu je treći povratak. U Partizanu je dosada odigrao 214 utakmica i postigao 8 golova, Takođe, imao je zapaženu rolu i u Teleoptiku za koji je zabeležio 67 nastupa uz 7 golova. Sa Partizanom je osvojio 4 titule i jedan kup. Medijima je dans Lolu Smiljanića predstavio sportski direktor Ivica Iliev.A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Kad je reč o treneru Miroslavu Ðukiću, Smiljanić je rekao da ga dobro poznaje i da se nada da će opet biti uspešni kao i prošli put.

>>>Partizan porazom počeo sezonu, meč trajao 100 minuta! Valjak zaribao u Surdulici, Zlatanović za istoriju Radnika (VIDEO)

Popularni Lola takođe samatra da će Danilo Pantić biti nosilac igre crno-belih u godinama koje slede.

- O Pantićevim kvalitetima ne treba pričati, mislim da će on biti nosilac igre i da oko njega treba da se gradi kostur tima - kazao je Smiljanić.

VIDEO: Lola Smiljanić objasnio zašto je 2007 posle derbija vređao Zvezdu

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, poželeo je dobrodošlicu Smiljaniću i ocenio da će iskustvom doneti sigurnost u igri.

- Nadam se da će i ovaj put biti uspešan kao prethodni. On će nam doneti sigurnost u igri. Svojim iskustvom znaće kako da vodi tim i može da nam donese mnogo toga kao i 2010. godine, kada se u svim taktičkim utakmicama pokazao na pravi način - rekao je Iliev i poručio da je titula prioritet i da on prvi treba da ode ukoliko se šampionski trofej ne vrati u Humsku.

>>>Hoće li goreti beogradski splavovi povratkom Smiljanića u Partizan? Evo šta Lola kaže o tome (VIDEO)

Istovremeno, Iliev je najavio bar još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka.

- Nadam se da ćemo uspeti da dovedemo još jedno pojačanje. Potrebno nam je na bočnim pozicijama - zaključio je sportski direktor crno-belih.

Fudbaleri Partizana igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanske ekipe Trakai u četvrtak 26. jula sa početkom od 20:30 časova.

VIDEO: Lola Smiljanić o pričama da će goreti beogradski klubovi njegovim povratkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R line

    23. jul 2018 | 17:22

    Samo u partizanu i možeš da igraš jer da si nešto vredeo bio bi u nekom inostranom klubu u prvoj postavi.....

  • S.M.

    23. jul 2018 | 17:07

    Ispušena muštikla ! Niko ga više neće pa ajde na napravi još jedan dil sa Ilijevim i kompanijom da uzmu svi po neki dinar ! A PARTIZAN ? PARTIZAN je nebitan glavno da su džepovi puni .

  • Putin R.S

    23. jul 2018 | 21:32

    Dajes 100% u Partizanu zato sto tamo mozes jedino i da igras. Da si neki fudbaler ne bi se vracao, neko Ilicu treba alko-prijatelj na splavovima. Ipak coveku treba drustvo da ne pije sam🤣😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA