Ruski fudbaler hteo da prebije Vidu posle meča na Mundijalu: Želeo sam da ga sastavim sa zemljom! (FOTO)

Robusni napadač ruske reprezentacije otkrio kakve su mu misli prolazile kroz glavu nakon utakmice sa Hrvatskom

  • 4

Napadač Zenita iz Sankt Peterburga i reprezentacije Rusije, Artjom Dzjuba, osvrnuo se na nedavno završeno Svetsko prvenstvo u njegovoj zemlji, izjavivši da je tek nakon izvesnog vremena postao svestan koliki je uspeh popularna “zbornaja komanda” ostvarila na Mundijalu.

>>>Slava Ukrajini, Beograd gori: Vida ponovo provocirao Ruse, pa zapevao srpske narodnjake! (VIDEO)

 

– Shvatio sam, naša glavna pobeda je u tome što se cela Rusija ujedinila i osetila veliki ponos. Ljudi su navijali, brinuli i zahvaljujući tome, mi smo i uspeli da izjednačimo protiv Hrvatske u produžetku - rekao je Dzjuba za klupski sajt Zenita.

Da podsetimo, Hrvati su u Sočiju pobedili reprezentaciju Rusije nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 4:3, dok je rezultat nakon produžetaka bio 2:2. Upravo nakon tog meča sa Hrvatima se dogodio incident čiji su glavni akteri bili Domagoj Vida i Ognjen Vukojević.

Ognjen Vukojević i Domagoj Vida u poznatom klipu nakon pobede nad Rusima Printskrin: Youtube/V Basak

Zanimljivo je da je Artjom Dzjuba na pitanje za koga je navijao u meču između Engleske i Hrvatske, odgovorio sa:

- Imao sam podeljena osećanja. Sa jedne strane, fudbaleri Hrvatske su me impresionirali njihovom istrajnošću. Svi su očekivali da će ih Engleska izbrisati sa terene, ali oni su ti koji su otišli dalje - izjavio je napadač Zenita.

>>>Sa slavlja mundijalskog srebra pravo u obor: Domagoj Vida je prvo otišao da nahrani svinje! (FOTO)

Međutim, visoki fudbaler je istakao i da je bio veom ljut u trenutku kada je video šta su Domagoj Vida i Ognjen Vukojević poslali u video poruci.

– Njihov nastup nas je sve razbesneo u autobusu, kada sam video šta su napravili želeo sam Vidu da sastavim sa zemljom. Ali nakon toga sam se ohladio, Vida je uputio izvinjenje, tako da nisam zadržao bes prema njemu. On nije bio svestan šta čini - dodao je napadač Rusije.

Dzjuba je na nedavno završenom Mundijalu izrastao u pravu zvezdu nacionalnog tima Rusije, postigavši tri pogotka, uključujući i poslendji gol sa bele tačke u penal seriji protiv reprezentacije Španije u osmini finala turnira.

VIDEO: Francuz provocirao 100.000 Hrvata na Trgu bana Jelačića, pa jedva sačuvao živu glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA