Milojević je imao samo reči hvale za svoj tim: Pobeda pripada igračima, divnim navijačima

Trener Zvezde nije imao šta da zameri igračima posle ovakvog izdanja

  • 1

Zvezda silovito "gura" ka Ligi šampiona, preskočena je nova prepreka ka tom cilju, doduše posao nije završen, ali je napravljen odlučujući korak ka trećem kolu i još ozbiljnijem protivniku.

>>> Zvezda ima trojicu Grizmana: Ples Radonjića, Stojkovića i Jovičića posle gola oduševio Delije (VIDEO)

Crveno-beli su po beogradskoj kiši potukli litvansku Suduvu koja nije imala kapacitet da se jače suprotstavi srpskom šampionu, pa je 3:0 logičan epilog takvog odnosa snaga.

Iako će revanš, po svemu sudeći, biti formalnost, u taboru Zvezde, naravno, neće se razmišljati na takav način kada se lopta zakotrlja u Litvaniji.

- Ova pobeda pripada igračima i divnim navijačima, mislim da je bila zaslužena, mislim da smo bili malo bolji nego u perethodnoj utakmici. Ali ovo je samo jedno poluvreme i ništa više - rekao je posle meča trener Zvezde Vladan Milojević, u kamere RTS-a, uz osmeh zadovoljstva kada je saznao da mu je ovo bio 60. zvanični meč na klupi našeg najtrofejnijeg kluba.

- Eto, nisam znao za taj podatak, lep podatak...

Revanš?

- Kao što rekoh, završeno je tek prvo poluvreme.  Ovako nešto od Suduve možemo da očekujemo i u revanšu, igraju dosta disciplinovano, čvrsto... Što se nas tiče, odigrali smo po planu, čestitam igračima na strpljenju koje su pokazali. Suduva je nezgodan rival kod kuće, pokazala je to protiv Apoela. Imamo sad dosta vremena za analizu i pripremimo se na najbolji mogući način.

Tradicionalno slavlje sa Delijama: Radonjić je uzeo mikrofon i žurka je mogla da počne Foto: A.Nalbantjan

Golman Zvezde Milan Borjan gotovo da je bio besposlen - nijedan udarac u gol mu nisu uputili igrači Suduve.

- Najbitnije od svega je da nismo primili gol. Potvrdili smo ulogu favorita, dominirali i pobedili. Sad idemo i tamo da pobedimo. Ovu utakmicu smo sjajno pripremili, trener Milojević i stručni štab, a mi na terenu sve to sproveli u deli, izašli na teren i pobedili. Ipak, ništa nije gotovo, moramo da razmišljamo ozbiljno i o revanšu, idemo tamo da pobedimo, pa tek onda da se okrenemo narednom protivniku.

Centralna figura utakmice i dvostruki strelac Radonjić smatra da je maksimalan pristup od samog početka bio važan temelj za ubedljivu pobedu.

- Ušli smo fenomenalno u utakmicu, znali smo da nas čeka težak protivnik, odigrali smo maksimalno i na kraju zasluženo slavili. Revanš neće biti lak, ništa još nije gotovo, nijednog protivnika ne bi smelo potcenjivati. Važno je da se dobro spremimo i za taj meč, da damo tamo još neki gol i njime rešimo sve dileme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA