≫ 

Zvezda ima novog napadača! Potpisao španski "ubica" koji je brz kao munja! (VIDEO)

Pedro Perez Konde je bio velika želja Vladana Milojevića i ona mu je ispunjena

  • 56

Crvena zvezda je konačno dobila novog napadača! Posle dugotrajne potrage i nekoliko mogućih pikova sa kojima su crveno-beli bili u pregovorima, izbor je pao na Pedra Pereza Kondea!

Telegrafu je potvrđeno da je dogovren posao sa Pas Janjinom i da će španski napadač obući crveno-beli dres!

Zvezda će za usluge 30-godišnjeg napadača platiti obeštećenje od 600.000 evra, a Španac je bio velika želja Vladana Milojevića, koji smatra da mu se Konde idealno uklapa u sistem igre.

Podsetimo, Zvezda je pregovarala sa još nekoliko napadača tokom prelaznog roka. Delovalo je da su blizu potpisa Ričmond Boaći, čiji je transfer propao u poslednji čas, dok je na korak od potpisa bio i Gustavo Blanko Leščuk, ali je u poslednji čas usledio preokret i on je odbio ponudu.

Ponuđen je bio još jedan španski napadač, Kristijan Lopez, ali je ipak izbor Zvezde bio drugi - Pedro Konde, koji bi trebalo da bude na raspolaganju za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda u svojim redovima sada ima Nikolu Stojiljkovića, Milana Pavkova i Dejana Joveljića od klasičnih napadača, a dolaskom Kondea, najverovatnije će crveno-beli prodati Pavkova, za koga postoji interesovanje Viljareala.

Kondea krasi brzina, dobar šut, lucidnost pred golom, pa čak dobro izvodi i slobodne udarce i često na taj način trese mreže. Odličan je tehničar, a ima i sjajan osećaj za asistenciju i izuzetno je taktički disciplinovan.

Iako nije preterano visok i igra glavom mu nije najjače oružje, i na taj način često ume da zatrese mrežu.

Crveno-beli dobijaju kompletnog napadača, koji donosi ekipi upravo onakavu dimenziju kakvu do sada nisu imali.

Za dve sezone u redovima Pas Janjine postigao je 34 gola! Pogledajte neke od njih, kao i ostale poteze.

VIDEO: Crveno-bela žurka pred severnom tribinom

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA