Deki Stanković dočekao prvu grupu mališana na kampu, očekuju se dolasci Materacija, Kivua, Milijaša i Ilića (FOTO)

Kamp ''Deki 5'' i zvanično je počeo

  • 1

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković naredne tri nedelje boraviće na Zlatiboru kako bi se družio sa mladim polaznicima njegovog fudbalskog kampa "Deki5".

Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Intera sačekao je prvu grupu polaznika, a u tri smene od po sedam dana, do 18. avgusta, prodefilovaće 350 dece uzrasta od devet do 15 godina.

- Moram da naglasim da mi je srce puno, jer je postojalo veliko interesovanje i to smo za izuzetno kratko vreme popunili sve kapacitete. Ogromno mi je zadovoljstvo što će sa nama na Zlatiboru biti mali fudbaleri ne samo iz našeg regiona, već iz svih krajeva sveta, kao i što će među polaznicima biti i mališani iz NURDOR-a. Zajedno sa mojim saradnicima učiniću sve da im boravak na Zlatiboru i kampu "Deki5" učinim nezaboravnim - rekao je Stanković.

Mališani su dočekali Dejana Stankovića sa oduševljenjem Foto: Promo
Deki dobio špalir kao posle osvojene titule Foto: Promo

Stanković je priznao da je jedva čekao da počne da radi sa decom, kao i da mu je prvi trening sa njima vratio deo osećaja koji je imao kao fudbaler.

- To mi je najbolji pokazatelj da radim pravu stvar. Sa polaznicima kampa biće 13 odličnih trenera, koji imaju iskustva u radu sa decom i koji nisu samo treneri, već i pedagozi. Obezbedili smo im kvalitetnu sportsku opremu, ali i vrhunske uslove za trening i smeštaj.

On će brojne detalje, sa kojima se susretao u rimskom Laciju i milanskom Interu, primeniti na kampu "Deki5" kako bi mladi fudbaleri u kratkom periodu dobili što kvalitetniju obuku i dragocene savete.

Dolazak na kamp najavili su Stankovićevi bivši saigrači iz Intera Kristijan Kivu i Marko Materaci, a u skladu sa obavezama na Zlatibor bi trebalo da dođu kapiteni Crvene zvezde i Partizana Nenad Milijaš i Saša Ilić, uz goste iznenađenja.

Svi su želeli da se fotografišu sa proslavljenim asom Foto: Promo
Stanković je pripremio i goste iznenađenja Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA