≫ 

Bruka i sramota, Partizan igrao sa 14 igrača: Trener Dinama ljut posle poraza od crno-belih

Dragan Antić je tom prilikom zanemario činjenicu da je njegov tim danas mogao da pretrpi debakl

  • 46

Partizan je tek u 82. minutu slomio otpor Dinama iz Vranja, a gol Ožegovića stigao je kao plod velike inicijative i niza šansi pred protivničkim golom.

>>> Ožegović probio teški bunker Dinama: Partizan stvorio "milion šansi", dao samo jedan gol!

Međutim, trener domaćeg tima Dragan Antić razlog poraza nije našao u apsolutnoj dominaciji protivnika, već u nekim drugim uticajima, pa je tako posle meča izjavio da su crno-beli igrali sa "14 igrača", aludirajući na isključenje svog igrača Đurića u 57. minutu.

Krajnje čudno viđenje onoga što se dešavalo u nedelju na stadionu Radnika, gde je bilo sve jasno i čisto: Partizan je bio za klasu bolji tim.

- Nisam zadovoljan jer Partizan protiv jednog malog Dinama mora da igra sa 14 igrača. Ovo je bruka i sramota. Moram da čestitam mojim igračima, jer većina nije ni osetila superligaške terene u dosadašnjoj karijeri. Imao je Partizan inicijativu, ali smo se dobro branili i, na žalost, primili smo gol u 82. minutu  - rekao je Antić za televiziju Arena sport posle utakmice.

Realizacija je bila ponovo veliki problem za Đukićev tim, koji se muči u tom pogledu od starta sezone.

- Zaista smo napravili veliki broj prilika, pogotovo u prvom poluvremenu. Jednostavno, nije normalno da toliko promašujemo, a kada vam se to desi, onda i pobeda dođe u pitanje. Verujem da će ovaj trijumf dati samopouzdanje ekipi - rekao je Đukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    30. jul 2018 | 00:11

    Sram te bilo... Kad si porazen od ZVEZDE 3-0 KEZIO SI SE. TI CES DA PRICAS NESTO...BEZI U RUPU

  • NA NOVOJ ADRESI

    30. jul 2018 | 00:15

    Zao mi ovog čoveka... 1-PROPALA MU PREMIJA OD ZVEZDE-STETA😃 2-KAD SI IZGUBIO OD ZVEZDE 3-0 STO TADA NISI URLAO NEGO SI BIO RADOSTAN KAO DA SI IH POBEDIO 3-PARTIZAN VAS JE UBIO DANAS,I ZATO PSTTTT.

  • Krle

    29. jul 2018 | 23:42

    Nije cudno sto je ljut. Za malo mu izmakla premija od Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA