Rekao je da napušta fudbal zbog opake bolesti, ali je brzo dobio ponudu koja se ne odbija: Mi ćemo sve platiti, samo da ostane!

FS Nigerije ponudila svom doskorašnjem reprezentativcu da bude trener u nacionalnom timu

  • 0

Karl Ikeme neće biti zaboravljen ''preko noći''.

Golman Vulverhemtona, koji se neki dan prinudno penzionisao zbog leukemije, dobio je ponudu da bude trener u nacionalnom timu Nigerije.

Ikeme je upisao 10 nastupa za Super Orlove i bio je počasni 24. član na Mundijalu, gde bi sasvim sigurno učestvovao da mu prošle godine nije dijagnostifikovan rak.

Iako je celu sezonu bolestan branio za Vulvse, Ikeme je nedavno šokirao saigrače na treningu.

- Pričao sam sa doktorom i savetovao me je da se povučem zato što imam dosta tretmana i ne smem da rizikujem. Zdravlje mi je prioritet, želim da budem sa porodicom i prijateljima. Sada, kada je moj život u opasnosti, odluka da ostatak vremena provedem s njima je najmanja cena koju mogu da platim - rekao je Ikeme.

Doskorašnji golman Vukova je vrlo brzo dobio podršku iz celog sveta, a FS Nigerije je odlučio da mu finansira školu za trenera, kako bi u skorije vreme postao trener u reprezentaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA