Zvezda otputovala za Litvaniju, Savić ne bi pristao ni na 3:3! (VIDEO)

Crveno - beli imaju 3:0 iz prvog meča u Beogradu

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde u otputovali su u utorak u Litvaniju na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će još jednom odmeriti snage sa Suduvom, a iz Beograda su poneli i prednost od čak tri gola.

- Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita, imamo odličan rezultat, ali ne smemo da se opustimo. Ne smemo da dozvolimo kao što je bilo na Malti prošle godine 3:3. Idemo ponovo da pobedimo - rekao je Vujadin Savić novinarima pred polazak na aerodromu Nikola Tesla.

Na koga će Zvezda? Trnava ili Legija? Slovaci su u Poljskoj došli do ogromne prednosti, a kvota da će i kod kuće slaviti je 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak Trnava - Legija.

Na spisku putnika za Litvaniju našlo se 20 fudbalera, a to su:

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković.

 U Beogradu se videlo koliko je Zvezda bolja od Suduve, a kvota da će crveno-beli slaviti i u sredu u Litvaniji je primamljiva - 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Suduva - Zvezda.

Izabranici Vladana Milojevića predveče će odraditi trening na stadionu Suduve u gradu Marijupolju.

Utakmica je na programu u sredu, 01. avgusta od 19,30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA