≫ 

Bivši igrač Zvezde surovo iskren posle transfera: Tamo se ide samo zbog novca, fudbaler koji to neće da kaže - laže!

Nemanja Pejčinović nastavlja karijeru na Delekom istoku, gde je dobio najbolju finansijsku ponudu

  • 0

Prethodne godine je Nemanja Pejčinović osvojio titulu u Rusiji sa Lokomotivom iz Moskve, gde je bio jedan od ključnih igrača, ali je ovog leta odlučio da se preseli u ne toliko atraktivnu ligu, ali onu u kojoj će se materijalno obezbediti za ceo život.

U pitanju je ekipa Čangčun iz Kine, gde se ne žali novac za pojačanja i dovođenje dobrih igrača poslednjih godina, pa tako Kinezi u svojoj Superligi imaju neke velike fudbalske zvezde i neke od najplaćenijih igrača planete.

Mišljenje fudbalske javnosti oko toga je podeljeno, mnogi smatraju da fudbaleri prave korak unazad kada odluče da odu u Kinu samo zbog novca, ali neki misle i da to nije samo "samo".

Takvo mišljenje ima i Nemanja Pejčinović, bivši fudbaler Zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije, koji smatra da svaki fudbaler koji kaže da mu novac nije bitan - da laže.

Novac sve rešava. Na kraju velike karijere važno je steći određenu sigurnost. Da se ne lažemo, novac je važan svakom fudbaleru, a onaj ko kaže da nije tako, taj vas laže - rekao je Pejčinović u intervjuu za rusku Gazetu.

Iako je imao ponudu Lokomotive za produženje ugovora, kao i razgovore sa Spartakom iz Moskve i Krasnodarom, odlučio je da prihvati ponudu iz Kine, koja je finansijski bila najbolja.

- Interesovali su se Krasnodar i Spartak iz Moskve koji su pričali s mojim agentom, ali nije bilo konkretne ponude. Bilo je poziva i iz Sudijske Arabije, Emirati, Turske, ali sam se na kraju odlučio za Kinu. Lokomotiva je bila korektna, ponudila koliko je mogla, ali je Čangčun bio izdašniji - poručio je Pejčinović.

VIDEO Fudbaleri Zvezde putuju u Litvanuju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA