≫ 

Vučelić najavio korenite promene u Partizanu: Iliev će snositi odgovornost, krivi su igrači, ja nisam!

Predsednik crno-belih vrlo nezadovoljan i samokritičan posle "tesnog" prolaska u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, potom i smene trenera Đukića

  • 25

Odmah posle meča u Litvaniji, predsednik Patizana Milorad Vučelić nagovestio je ono sto svi već znaju, da je Miroslav Djukić smenjen sa mesta trenera Partizana.

>>> Partizan smenio Đukića, Petrić i Mirković vode crno-bele!

Prvi čovek kluba iz Humske je napomenuo da i Uprava snosi odgovornost, jer je dala poverenje šefu struke i igračima.

- Kada se sastane Upravi odbor, sutra prepodne pa cemo doneti odluku. Ne mogu ja sam da donesem odluku. Kriza postoji, nezadovoljstvo ukupno, moramo to da razmotrimo sve ukupno, pa eto sačekajte još 12 i nešto vise sati na to. Vrlo sam nezadovoljan, igrali smo slabo, kao što je vidljivo, nezadovoljan sam i igračima, i zalaganjem, neagilnošću, more grešaka je napravljeno od iskusnih igrača. Dobro, prošli smo, ali se mora nešto promeniti. Pazite, i iz pobeda i iz poraza se moraju izvući pouke. I porazi su deo sporta, ali tu moraju se izvući pouke i promene. Kada sve to izostane, onda nastaju problemi koji su dugoročni.

Vučelić je nezadovoljan i igračima.

- Sigurno ce biti promena i u igračkom kadru, moraju se povećati zahtevi prema njima. I Ivica iliev će snositi odgovonost, kao i ja, jer smo dali poverenje treneru i igračima. Mora postojati osećaj krivice, često se brka da li je neko kriv ili odgovoran, ja se osećam odgovornim, ali ne i krivim.

VIDEO: Miroslav Đukić o revanšu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaša Resavac

    3. avgust 2018 | 06:42

    E pa Vučeliću, gde ste tu Vi pa Vazura pa Uprava kluba? Vi ste vodili politiku kluba, odobravali dovodjenja i raskidanja ugovora. Kad ste oterali Leonarda onda ste odsekli granu na kojoj sedite,(čovek vam je ukazivao da nema sa kim da igra niti ko da mu ukaže da popravi svoj kvalitet) tad ste u Partizan uveli nepoštovanje kvaliteta, neznanje, loš kvalitet i razne budalaštine. Pa kad brod tone nije kriv MALI OD PALUBE, NEGO KAPETAN BRODA SA PRVIM I OSTALIM OFICIRIMA i na kraju posada. Brod je odavno potonuo samo vam to niko nije rekao, a tonuo je godinu i više dana A VI BILI SLEPI I GLUPI DA TO RAZUMETE.Za to je i za Vas i za Partizan najbolje da se izrukujete i odete jer će te u protivno opet načiniti štetu klubu jer se u fudbal ne razumete ni malo svi vi.

  • ...

    2. avgust 2018 | 21:42

    Катанац на ово ругло југословенско основано у Загребу

  • Dusan

    2. avgust 2018 | 22:32

    Po meni nisu fudbaleri i djukic krivi zna se ko i kako dovodi igrace i kolika je provizija i ta uprava sa menedxerima samo radi za sebe prema tome v.v.v.i ilijev oni treba da odu jer fudbaleri sve znaju videcete kad odu bice i igre i gplova ima tu i nezadovoljsta kod igraca a djukic slusa rukovpdstvo jer mora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA