Zvezda pojačala ponudu za Kondea, ovo je "uzmi ili ostavi": Grci prihvatili obeštećenje, na potezu je Španac (VIDEO)

Ponuda iz Saudijske Arabije kvari planove crveno-belih

  • 7

Crvena zvezda i dalje nije odustala od Pedra Kondea, koji je bio na pragu Marakane, ali su finansijski detalji promenili situaciju oko transfera. Crveno-beli ipak nisu odustali, pošto im je napadač neophodan što pre, i poslali su novu ponudu, pišu grčki mediji.

Španskom napadaču, koji nastupa za PAS Janjinu poslata je ponuda "uzmi ili ostavi", koja glasi: 480.000 evra po sezoni i bonusi od 100.000 za potpis, plus 150.000 nagrada u slučaju plasmana u Ligu šampiona.

Zvezda je sa Janjinom dogovorila transfer i obeštećenje od 600.000 evra, ali lični uslovi igrača nisu dogoovreni, jer Konde ima i ponudu iz Saudijske Arabije.

Ipak, sa Zvezdom ima izazov i mogućnost da zaigra u Ligi šampiona, a ukoliko bi crveno-beli eliminisali Spartak Trnavu u narednom kolu već bi obezbedila grupnu fazu u Evropi.

Zvezda u 3. kolu kvalifikacija igra protiv Spartaka iz Trnave, i prvi meč je na programu već u utorak, tako da crveno-beli moraju što pre da reaguju ako žele da s novim napadačem napadnu Slovake.

VIDEO: Miloš Degenek posle pobede Zvezde u Litvaniji nahvalio Trnavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    3. avgust 2018 | 09:16

    Zvezdi ne treba napasac. Zvezda treba polako da uvede Joveljica, mali ce biti vrh

  • Kimibk

    3. avgust 2018 | 09:33

    groBARI čekamo vašu reakciju...

  • Vukasinovic

    3. avgust 2018 | 09:38

    Partizan Spartak su mlodo slabe ekipe Za ovo takmicenje nemozete da igrate Bunkar svih 9o min.Tu nema leba Mislim sreca ce vec daim okrene ledja Sad u sledecem kolu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA