≫ 

Pogledajte kako je Vladan Milojević reagovao na pitanje da li bi želeo Dinamo iz Zagreba na žrebu? (VIDEO)

Trener Zvezde ostao je dosledan svom principu koji ima od dolaska na Marakanu

  • 10

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da rezultati srpskih klubova u Evropi najbolje govore o kvalitetu fudbala u zemlji i da niko ne bi smeo da ga potcenjuje.

Crvena zvezda je prošla Suduvu u kvalifikacijama za Ligu šampiona (5:0), a u borbi za Ligu Evrope Partizan i subotički Spartak ekipu Trakaija (2:1) i Spartu iz Praga (3:2), dok je jedino Radnički ispao od Makabija iz Tel Aviva (2:4).

- Naša tri kluba prošla su dalje. Veliko "bravo" za ekipu Spartaka, Radnički nije zaslužio takav rezultat protiv Makabija, a mogli su bolji ishod da ostvare u Tel Avivu. To pokazuje čvrštinu našeg fudbala i ne sme da se potcenjuje. Neki pojedinci neće da vide to, a primer je iz Poljske, nisam siguran da je neko prošao - rekao je Milojević na konferenciji za medije pred duel sa Voždovcem u 3. kolu Superlige.

Milojević dodaje da je potpuni fokus njegov tima na Voždovcu, a da tek posle slede pripreme za Spartak iz Trnave.

Vladan Milojević; Foto: MN Press

- Ušli smo u seriju utakmica sa ekipama iz prošlosezonskog plej-ofa. Voždovac je stabilan superligaš, dobru ekipu ima i spoj su mladosti i iskustva. Čeka nas težak zadatak, ali spremićemo se da odigramo dobru utakmicu.

Milojević nije želeo da govori o uslovima na "krovu" i veštačkoj travi.

- Ne bih da pričam o tome, ne sme fokus da bude na uslovima na stadionu i podlozi. Pokušaćemo da se adaptiramo - rekao je Milojević i dodao da je ekipa fizički i psihološki spremna za borbu na dva fronta - Evropi i prvenstvu.

>>> Samo da Dinamo izbegne Zvezdu: Mamić ne želi Ex-Ju derbi, a razlog nisu navijači!

Na pitanje novinara da li bi voleo da u ponedeljak na žrebu u plej-ofu za Ligu šampiona Zvezda izvuče zagrebački Dinamo, Milojević je izbegao odgovor.

- Neću reći ništa sada. Voždovac mi je samo u glavi, ništa drugo me ne dotiče - zaključio je on.

Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 sati.

Možete da se kladite da će Zvezda i Dinamo Zagreb igrati u plej-ofu za Ligu šampiona i pomnožite ulog sa 7,00 ukoliko se to desi. Pogledajte kvote za sve klubove s kojima Zvezdu može da spoji žreb, na šta možete da se kladite samo u MOZZARTU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    3. avgust 2018 | 14:03

    Bravo Miloje konacno trener koji ne prica puno nego ide utakmici po utakmicu i nema lakog protivnika podsjecas me na ovde u americi na Bila Beliceka trenera patriotsa kad mu dolazi u goste ekipa koja je tri klase ispod njegove on ih nahvali kao da su sampioni i to prenosi na tim zato I jesu najbolja organizacija u NFL sve je u tome kako pripremiti igrace ne fizicki nego psihicki

  • dinamo zvezda braca

    3. avgust 2018 | 17:42

    Dinamo je za vas REAL..realno su dva koplja ispred zvezde..jest da su i oni drzavni projekat vec 10 god al imaju bolje igrace..nemate promil sanse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA