≫ 

Liverpul ucenjuje Grujića, stopirao pozajmicu Srbina u Kardif!

Srpski fudbaler u nezavidnoj situaciji pred početak sezone

  • 2

Marko Grujić se i ove sezone u Liverpulu suočava sa statusom "viška", što nije problem jer ima otvoren poziv Nila Vornoka da i naredne sezone kupi iskustvo i minute u Kardifu.

>>> Kako je Grujić za samo tri meseca postao igrač od kog zavisi plasman Kardifa u Premijer ligu?

Međutim, pojavio se problem koji može uticati na to da srpski fudbaler, ipak, ostane kod Klopa, a samim tim sebe osudi na ulogu "večitog" rezerviste u jakoj konkurenciji koja vlada u taboru viceprvaka Evrope.

Naime, Liverpul je voljan da pusti Grujića, ali samo pod uslovom da produži postojeći ugovor koji mu je na snazi do 2020. godine. Liverpul tako želi da se osigura pre nego što ponovo pošalje igrača na pozajmicu, jer u suprotnom može doći u situaciju da Grujić, po isteku pozajmice, a godinu dana pre završetka ugovorne obaveze, odluči da ne produži saradnju.

Grujiću, vraćaj se ovamo: Jirgen Klop ne želi tek tako da pusti Srbina Foto: AP/Tanjug

Sve dok se ova situacija ne reši, Grujić neće moći nigde na pozajmicu, što nije toliki problem za "Redse", koliko za samog igrača i menadžera Kardifa Nila Vornoka koji nedeljama čeka da se reši problem.

- Izgleda da će Grujić ostati u Liverpulu... Mislim da bi mu bilo bolje ovde, ali ima tu situaciju sa ugovorom. Razumem ga - rekao je Vornok za engleske medije.

Jasno je da Vornok neće doveka čekati Srbina...

- Propustio sam nekoliko igrača čekajući na Grujića. Razočaravajuće je sve ovo, jer imamo dogovor sa Liverpulom. Ali ponekad se sudbina umeša i ovako interveniše - dodao je Vornok.

Grujić je u polusezoni za Kardif ostavio odličan utisak, na odigrao je 14 utakmica i dao važan doprinos plasmanu ekipe u Premijer ligu.

VIDEO: Da li je Engleska na prevaru 1966. došla do titule u fudbalu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoGa

    4. avgust 2018 | 16:25

    Nije valjda lud da produzava ugovor, bolje da saceka da mu ugovor istekne pa da potpise za neki klub kao slobodan igrac i dobije milionce na ruke, a mozda i vise.

  • MikiGrobar

    5. avgust 2018 | 09:38

    0 od igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA