≫ 

Potpuno ludilo sa prenosima Zvezde i Partizana u Evropi: Sad su crno-beli na Sport klubu!

Televizije se otimaju za prenose utakmica srpskih klubova u evropskim takmičenjima

  • 10

Najjači klubovi Superlige Srbije posle mnogo godina imaju zapaženiju ulogu na evro-sceni što je u velikoj meri podiglo interesovanje navijača ali i televizija za prenose utakmica koje igraju.

Tako Zvezda, Partizan, Spartak i ostali superligaši ovog vikenda imaju obaveze na terenima širom Srbije, dok u utorak i četvrtak, ponovo igraju međunarodne utakmice, a pravi karambol nastaje kada pokušate da pronađete na kom se tačno kanalu emituje željeni meč.

>>> UEFA skratila spisak, "poslala" Partizanu teške rivale!

Za dva dana, na teren će crveno-beli koji u 1. meču trećeg kola kbalifikacija za Ligu šampiona dočekuju Spartak iz Trnave od 20.30, a duel sa stadiona Rajko Mitić će prenositi Sport Klub. Ono što još uvek nije poznato jeste, hoće li i Javni servis raditi prenos sa popularne Marakane.

Takođe, zanimljivo je da će, prema dogovoru, revanš meč 14. avgusta iz Slovačke prenosti Arena sport.

Kada je reč o crno-belima, promena u odnosu na mečeve u Nikšiću i Viljnusu je takva da je Sport Klub otkupio prava na emitovanje utakmice Nordsijeland - Partizan koja se igra u četvrtak od 20.45, sa napomenom da će revanš 16. avgusta ispratiti Arena sport.

Da "saga" oko prenosa bude još komplikovanija, još uvek nije poznato ko će u četvrtak od 20.45 poslati sliku sa meča Spartaka iz Subotice i danskog Brondbija, mada se najveće šanse daju RTS-u.

VIDEO: Kako je Milojević regaovao na pitanje o Dinamu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. avgust 2018 | 16:45

    I trena da budu na SK

  • Ugy95

    5. avgust 2018 | 16:40

    Jel ima neko inf oce RTS prenositi Crvenu Zvezdu?

  • Ja...RS

    5. avgust 2018 | 18:01

    Ovaj SK je postao dosadan u sve se mijesa,ne moram ni da gledam ko vas sisa,sad bih trebao da mijenjam operatera sa kojim sam zadovoljan,ma razguli vise !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA