≫ 

Everton troši kao pijani milijarder, sad je stigao i najbolji strelac Kolumbije sa Mundijala!

Jeri Mina pred potpisom sa "karamelama"

  • 0

Posle dolazaka Ričarlisona, Žoaoa Virdžinija i Lukasa Dinjea, bilo je samo pitanje: ko je sledeći?

Navijači Evertona nisu dugo čekali da klub realizuje još jedan ozbiljan transfer, prema pisanju engleskih medija Kolumbijac Jeri Mina (23) na pragu je dolaska u klub iz Liverpula koji finišira dogovor sa Barselonom.

Agilna uprava "Karamela" dobiće najboljeg strelca kolumbijske reprezentacije na minulom Mundijalu (tri gola, sva tri glavom) za 32 miliona evra.

Samo šest meseci se Mina zadržao u Kataloniji, Barsa ga je platila 11.8 miliona evra, pa je ponuda koja je stigla od Evertona u trostruko većem iznosu bila dovoljno ubedljiva da ga španski klub proda već posle pola godine.

Očigledno je da u Barsi nisu najozbiljnije računali na prvog Kolumbijca kog su imali u klubu, Mina je odigrao samo šest utakmica, i upravo je ta činjenica i njega naterala da porazmisli od odlasku iz redova giganta.

Everton je ovog leta potrošio čitavo bogatstvo na samo tri pojačanja, 40 miliona evra dao je za Ričarlisona iz Votforda, još 18.8 za Dinjea (takođe stigao iz Barselone), nije poznat iznos dat za Virdžinija iz Arsenala, a sada je i Mina stigao za velike pare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA