≫ 

Provociranje Srba došlo glave: Potresi u Švajcarskoj, Petković telefonskim pozivom odstranio Albanca iz tima! (VIDEO)

Selektor Švajcaraca otpisao Behramija

  • 6

Fudbalska reprezentacija Švajcarske doživela je veliku i šokantnu promenu, pošto je selektor Vladimir Petković isključio lidera Valona Behramija.

Behrami je pokrenuo lavinu svojom fotografijom u dresu Švajcarske uz komentar da je njegova internacionalna karijera završena.

Nakon toga, medijima je objasnio šta se dogodilo.

- Bio sam iznenađen, mislio sam da je u pitanju standardan telefonski poziv iz kurtoazije, a posle 30 sekundi, Petković mi je rekao da više ne računa na mene. Bio sam razočaran. Voleo bih da me je pogledao u oči - rekao je Behrami.

Šaćiriju i Džaki se progledalo kroz prste Foto: AP/Tanjug

- Sada ću imati više vremena za ćerke i suprugu, ali gorak ukus ostaje, uložio sam mnogo emocija u tim - rekao je momak rođen u Kosovskoj Mitrovici, koji je priznao da su gestikulacije albanskog orla unele veliki nemir u tim.

- To nas jeste poremetilo. Osetilo se da će do ovako nečeg doći u Rusiji. Ali ovo je odluka ljudi koji nemaju pojma o fudbalu i nikad ga nisu igrali.

Kako prenose švajcarski mediji, dolazi do velikih promena u ekipi, jer su sada na tapetu Johan Đuru, Želson Fernandeš i Blerim Džemaili koji će biti žrtve renoviranja ekipe.

Neobičan je potez da se otpiše zamenik kapitena, ali ovo svedoči o tome da je postojala loša komunikacija sa selektorom i da je Behrami čak provocirao posle pobede nad Srbijom, objavivši fotografiju sa zastavom Albanije nakon utakmice uz komentar da je to više od sporta.

VIDE- Valon Behrami, igra za Švajcarsku, a na nozi ima istetoviran albanski simbole, municiju i most u Kosovskoj Mitrovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    7. avgust 2018 | 10:13

    Zasto njega? On je jedini od Albanaca koji nije pokazivao dvoglavig orla na utakmici sa Srbijom. Tu je nešto drugo onda.

  • Ivan

    7. avgust 2018 | 09:53

    A sto njega kada nije slavio kao ona dva morona+Lihstajner?!

  • Jokan

    7. avgust 2018 | 11:17

    Realno zao mi ga je, jeste albanac ali on nije pokazivao orlove i ostale gluposti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA