≫ 

Kreće Premijer liga, ovo su pobednici i gubitnici prelaznog roka koji je tek završen na Ostrvu!

Srbe će najviše interesovati šta rade Fulam, Kristal Palas i Mančester junajted

  • 0

Utakmicom između Mančester junajteda i Lestera na Old Trafordu od 21.00 čas, i zvanično počinje Premijer liga za sezonu 2018/19!

Titulu brani Mančester Siti, a glavni kandidati da skinu Građane sa trona su Mančester junajted, Totenhem, Liverpul i Čelsi.

>>> Počinje Premijer liga! Na Old Trafordu gostuje Lester, a kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted Lester.

Klubovi koji su imali specifičan prelazni rok. Rok koji je završen u četvrtak od 18.00 časova.

Liverpul je u grupi pobednika prelaznog roka, Junajted u grupi gubitnika, Čelsi je izdominirao tog poslednjeg dana (stigli Kepa i Kovačić), dok je Totenhem postao prvi klub koji NIKOGA nije doveo otkako je ustanovljen ovakav prelazni rok u PL.

Alison je novi golman Liverpula Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Redsi su odradili sjajan posao i napokon su doveli ''krštenog'' golmana. Alison je stigao iz Rome i Klop s pravom može da se nada titulu.

Takođe, stigli su Keita, Šaćiri i Fabinjo čime je i te kako osvežen vezni red. A dobitak je i to što su u klubu ostale udarne napadačke igle - Salah, Mane i Firmino.

>>> Večeras počinje prvenstvo u zemlji svetskih šampiona. Marselj, poznat kao izuzetan domaćin, čeka Tuluz, a kec je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - Tuluz.

U grupi timova koji su pobednici prelaznog roka nalaze se još Fulam, Vulverhemton, Everton i Vest Hem.

Jokanović se baš istrošio po povratku u Premijer ligu. Doveo je Serija iz Nice, kog je htela i Barselona, zatim Širlea iMitrovića. Potpisoa je i Serhio Riko, golman Sevilje, a na pozajmicu iz Junajteda je stigao Fosu - Mensah.

Mitrović je i zvanično Fulamov napadač Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Vulvsi su, takođe, odličili da neće da se vraćaju odmah u Čempionšip. Stigli su Rui Patrisio, Žoao Mutinjo, Raul Himeze, Adama Traore i Dendoker poslednjeg dana na pozajmicu.

Everton je ovim prelaznim rokom možda najavio i napad na TOP 4! Stigli su Mina i Gomeš iz Barselone poslednjeg dana prelaznog roka, a nešto ranije sa Nou Kampa je došao i Lukas Dinje.

Tu je i rekorder Ričarlison, ali i Brazilac Bernard iz Šahtjora. naravno, novi trener je Marko Silva.

Manuel Pelegrini je u Vest Hem doveo Felipea Anderosna iz lacija i Džeka Vilšira iz Arsenala. Prvog za 45 miliona evra, drugog za džabe. Fabijanski je stao na gol, a jarmolenko i Lukas Perez su igrači od kojih se, takođe, dosta očekuje.

Za razliku od ovih timova, Totenhem, Junajted i Njukasl su pravi gubitnici.

Ostanak Pogbe je najveća pobeda Murinja Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Pevci, kao što smo već pomenuli, nisu doveli nikoga. Junajted je kupio samo Freda od zvučnijih imena, dok Žoze Murinjo nije uspeod a se dokopa nijednog kvalitetnog defanzivca. Boateng i Aldervild su bili u kombinaciji. A Njukasl? Bolje da i ne pominjemo ko je stigao...

Što se tiče srpskih fudbalera, vredi pomenuti da će naša kolonija na Ostrvu biti manja za jednog člana s obzirom na to da je Dušan Tadić prešao u Ajaks.

Aleksandar Mitrović će nositi dres Fulama koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, Marko Grujić i Lazar Marković su još članovi Liverpula (teško će igrati), Luka Milivojević će nositi kapitensku traku Kristal Palasa, a Nemanja matić će ponovo biti Murinjov čovek od poverenja.

Kad smo već kod Matića, vredi pomenuti da će Srbin neće igrati protiv Lestera zbog povrede i operacije koju je imao.

Za kraj, vredi pomkenuti da Arsenal u sezonu ulazi sa Unaijem Emerijem na klupi umestos a Arsenom Vengerom, kao i to da je Siti doveo samo Rijada Marzea.

Neka igre počnu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA