Milan doveo vezistu Čelsija na pozajmicu, napadač ne želi da napusti San Siro!

Bakajoko stigao u ''grad mode''

  • 3

Francuski fudbaler Timue Bakajoko zvanično je stigao u Milan na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija, saopštio je italijanski klub.

Milan će narednog leta imati mogućnost da otkupi njegov ugovor za 35 miliona evra, što je 10 manje od sume koju je Čelsi platio Monaku prošle godine.

Bakajoko je minule sezone odigrao 43 utakmice, postigao tri gola i osvojio FA Kup, ali nije u planovima novog menadžera "plavaca" Mauricija Sarija.

Ovaj 24-godišnji vezni fudbaler sa Monakom je osvojio titulu u Francuskoj, a prethodno je igrao za Ren. Za reprezentaciju Francuske odigrao je jednu utakmicu.

S druge strane, jedan od najboljih fudbalera Milana Španac Suso, uprkos interesovanju Rome, nema nameru da napušta San Siro i spreman je da potpiše novi ugovor sa "rosonerima", prenosi Gazeta delo sport.

Suso na meču protiv Intera Foto: AP/Tanjug

- Nismo dobili nijednu ponudu za Susa, pa ni od Rome. Razgovori su bili informativne prirode, jer nikada nismo ni nameravali da ga pustimo - izjavio je sportski direktor Milana Leonardo.

Suso ima 24 godine, karijeru je počeo u Kadizu, a igrao je još za Liverpul, Almeriju i Ðenovu.

Prošle sezone debitovao je za A selekciju Španije, a sada će imati još više prostora u državnom timu jer su se povukli Andres Inijesta i David Silva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. avgust 2018 | 14:27

    Волели би и гробари да Суму негде позајме, само што је питање, дал би га неко хтео. Можда Фљармуртари, партизани,влазними, мада не верујем и они да га хоће?😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA