≫ 

Zapamtite imena igrača Nordsjelanda da vidite gde će biti za tri godine: Mirković poziva na oprez pred revanš sa Dancima!

Trener crno-belih respektuje rivalski tim

  • 18

Trener Partizana, Zoran Bata Mirković vodiće debitovaće pred domaćim navijačima u Ligi Evrope u duelu sa Nordsjelandom (20.30 Arena sport). Mirković je istakao da crno-beli imaju pozitivan rezultat, ali da to ne znači da su već prošli već da moraju još više da se bore.

>>> Hendikep za Partizan: Napadač crno-belih zbog povrede propušta meč sa Dancima!

Videli smo u prvoj utakmici da se radi o interesantnoj i mladoj ekipi, igraju dosta atraktivno i brzo, karakteriše ih pas i da traže dubinu. Svi igraju, bilo oni na terenu ili igrači koji uđu sa klupe, koncept nikada ne menjaju. Imamo pozitivan rezultat, ali se nećemo opustiti – rekao je Mirković na konferenciji u Humskoj.

Crno-beli moraju da igraju kao da je 0:0, jer je to obaveza kada se igra pred svojim navijačima.

Pozdrav navijačima Partizana: Zoran Bata Mirković Foto: MN Press

Svakodnevno radimo, najviše na igri. Što se tiče padova koncentracija, potreban nam je kontinuitet i dobrih igara, i rezultata. Posle toga će sve biti mnogo lakše.

O ekipi Nordsjelanda ima samo reči hvale i čak je izdvojio nekoliko imena koji će daleko dogurati prema njegovom mišljenju.

Sigurno će doći da se nadigravaju. Pogledali smo poslednjih šest njihovih ugakmica, oni uvek igraju identično, ne odstupaju od svoje igre i ne kalkulišu. Igraju uvek na pobedu.

– Ne obaziremo se mnogo na njihove loše rezultate, više se fokusiramo na to gde bi mogli da nas ugroze. Svi njihovi igrači su prošli kroz mlađe selekcije, imena poput Olsena, Pedersena, Andersena, Bartolecija… Zapamtite njihova imena i videćete gde će biti za dve ili tri godine – poručio je Mirković.

Foto: MN Press

VIDEO: Vladimir Stojković posle utakmice sa Nordsjelandom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    15. avgust 2018 | 14:47

    Sto bi ih mi pamtili, zapamticete ih vi od sutra.

  • Nemanja

    15. avgust 2018 | 14:09

    Samo ne znam po cemu su ovi bolji od Spartaka i po kojoj logici je 4 tim Danske lige bolji od sampiona Slovacke.

  • DULE VUJOSEVIC

    15. avgust 2018 | 13:47

    Pa znamo to...pa ovi su bolji od Trnave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA