Partizan overava prolaz i puni ti džepove! A ako se sve poklopi za crno-bele u Meridianu ZARADIĆEŠ SEDMOSTRUKO!

Partizan je klimavo počeo sezonu pa je ubrzo usledila i promena na klupi crno-belih - stigao je Zoran Bata Mirković i stigle su pobede u Evropi. Pobeđen je Noršjeland u Danskoj, a crno-beli naravno i u Beogradu ciljaju visoko

  • 16

Pobeda se podrazumeva u Beogradu, a samo ti Meridian daje kvotu 1.99 na pobedu Partizana u tom meču. Videlo se u prvom meču da su crno-beli mnogo bolji tim, te da Danci nemaju šta da traže u ovom dvomeču.

Partizan je praktično na korak od Lige Evrope. Dok je Crvena zvezda obezbedila grupnu fazu LE pobedom u produžecima nad Spartakom iz Trnave tim iz Humske će morati da dovrši posao protiv Noršjelanda, a osim toga i da prođe još jedno kolo kvalifikacija.

Svi se nadaju da će u tom meču protivnik crno-belih biti LASK iz Linca. Austrijski predstavnik u trećem kolu igra sa moćnim Bešiktašem za koga nastupaju Vagner Lav, Kvarežma, Džermejn Lens, Rajan Babel, Adrijano, Pepe, Gari Medel, Alvaro Negreo, Erkin, Ožjakup i još mnogi asovi.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

U Istanbulu je bilo tek 1:0 za "Orlove" i svi se nadaju da LASK može da napravi čudo. Ako se to desi samo u Meridianu možeš SEDAM PUTA da uvećaš svoj ulog! Da, tolika je kvota da LASK prolazi dalje.

Naravno da bi tim Bate Mirkovića imao šanse i protiv Bešiktaša, ali tim iz Linca bi bio ipak mnogo lakši protivnik. Za sada je kvota da Partizan prolazi u grupnu fazu Lige Evrope 3, tako da je i to jedna od sjajnih ponuda Meridiana.

Naravno da se svi sutrašnji mečevi nalaze i u okviru bonus kvota Meridiana, gde ćete za svaki meč naći najveću moguću kvotu na tržištu!

A za ljubitelje nekih drugih sportova je tu još jedna ekskluziva iz Meridiana! Trenutno se održava najveći svetski e sports turnir - Dota international. Sa nagradnim fondom od preko 25 miliona dolara prerastao je u jednu od najvećih sportskih atrakcija sezone , a svi mečevi su u Meridianovoj ponudi!

Ne samo to već je i ponuda za klađenje najobimnija na svetu - tako da nigde drugo nećete naći veći izbor igara, mečeva i ponuda za Dotu!

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ors

    16. avgust 2018 | 12:30

    Igram na Besiktas 500€.

  • maxmax

    16. avgust 2018 | 12:35

    Ne prolazi uvek bolji klub,svako ima svoju šansu,pa i Partizan.Ali ono što je zabrinjavajuće,toliko mržnje,frustracije,lošeg humora,na sportskim portalima.To nam je slika i prilika društva,odvaliće vas,pokidati,uništiti,kao da je pitanje života i smrti.Koliko ograničen treba da budeš,a da ne poštuješ svaki bod koji se donese za našu zemlju,od bilo kog kluba.U prvenstvu mogu da poželim svima sportski neuspeh i da navijam svoj Partizan.Svi dobro znamo ko su na svim sportskim portalima naručeni pljuvači,a i zašto su tu.Patrijah Pavle je lepo rekao,"BUDIMO LJUDI".

  • E

    16. avgust 2018 | 11:07

    Bolje da izgube od norŠjelanda:) nego da ih Bešiktaš razvali:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA