Miletić posle Nordsjelanda: Uvek meni zapadnu neki ''crnci'' da ih jurim (VIDEO)

Osim što je dao gol, Miletić je vodio veliku borbu sa ofanzivcima Nordsjelanda

  • 3

Gol koji je postigao u 11. minutu, promovisao je Nemanju G. Miletića u jednog od junaka Partizanove pobede nad Nordsjelandom (3:2).

Iskusni štoper, koji je na ovom meču igrao desnog beka, sjajno je skočio posle kornera Jankovića i izjednačio samo tri minuta nakon što su crno-beli primili gol.

Pitanje je kako bi se rezultat odvijao da Miletić nije odmah vratio Partizan u igru. Podsetimo, Dance je tada gol delio od plasmana dalje s obzirom na to da je u prvom meču bilo 2:1  za srpskog vicešampiona.

>>> Pokazali smo da možemo sa svakim, jedva čekamo Bešiktaš: Kosović optimista pred Partizanove mečeve sezone (VIDEO)

- Teška utakmica, vidlei ste to i sami. Primili smo, eto, taj gol na početku meča, ali smo se pre njega dogovorili da izginemo jer je Evropa nešto sasvim posebno i lepo. Dali smo sve od sebe i na kraju smo pobedili. Pohvalio bih i navijale koji su bili naš 12. igrač . Hvala im na tome i voleo bih da u narednim utakmicama bude još više ljudi na tribinama - rekao je Miletić.

Miletić slavi gol sa klupom Partizana Foto: Marko Jovanović

On je u drugom poluvremenu vodio veliku borbu sa Amonom (strelac drugog gola za dance), a na kraju meča je dao zanimljiv komentar.

- Sad baš pričam, uvek mi zapadnu neki crnci da moram da se jurim s njima. Ali, šta da se radi. Dobijamo instrukcije od šefa i ipsunjavamo obaveze - jasan je bio Miletić čiju opširniju izjavu možete videti u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA