Stojković o "novom" Partizanu: Više nema straha, promenilo se mnogo toga (VIDEO)

Evidentan je napredak u igri crno-belih, primećuje to i iskusni čuvar mreže

  • 13

Partizan sa Đukićem i Partizan sa Mirkovićem - dva sveta.

Prvo poluvreme sa Nordsjelandom u Beogradu najbolja je potvrda gore navedenog poređenja igre crno-belih pod vođstvom dva trenera. Mirković je definitivno udahnuo energiju igračima kakva nije bila vidljiva u Đukićevim danima i to je glavni utisak nakon prolaza u plej-of Lige Evrope.

>>> Miletić posle Nordsjelanda: Uvek meni zapadnu neki ''crnci'' da ih jurim (VIDEO)

Navijači u Humskoj videli su pravo izdanje Partizana, ali i krizne momente u poslednjoj fazi utakmice...

- Rekao sam posle prve utakmice da će Nordsjeland igrati ofanzivno u revanšu, napadački,  tako je i bilo. Poveli su, ali smo okrenuli, iskoristili taj nalet koji smo imali posle čega se naš prolaz nije dovodio u pitanje. Ipak, da je bilo malo gusto, bilo je, krenuli su na sve ili ništa, što je bilo očekivano, posle gola su imali i onu šansu koju nisu iskoristili... Ipak, prezadovoljan sam, prošli smo dalje što nikad nije lako, videli ste da je i Bešiktaš prošao u poslednjim sekundama - sumirao je utiske Vladimir Stojković.

Bešiktaš je protiv Laska primio dva gola, jedva prošao. Dakle, i te kako je ranjiv.

- Sigurno da jeste. Videli ste i sami. U dve utakmice sve je moguće, ali imamo još vremena do njih. Biće to svakako velika utakmica za nas.

Partizan pod Mirkovićem pokazuje jedno novo, lepše lice, tu je i velika podrška navijača, videla se rešenost igrača od samog starta da se "slomi" rival.

- Sigurno da je tako. I navijači su uz nas od početka, dali su nam vetar u leđa. Mi grači smo izašli iz neke krize, vratilo se samopouzdanje, počeli smo da igramo, ne mogu da kažem ofanzivnije, ali bez straha u ofanzivi. Promenilo se mnogo toga i nadam se da ćemo nastaviti tako.

VIDEO: Poslušajte i izjavu strelca prvog gola za Partizan Nemanje Miletića

(Telegraf.rs/Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    17. avgust 2018 | 00:10

    nemate snage za velike utakmice. mozete da izdrzite po 25 minuta u prvom poluvremenu I u drugom 15 minuta. to je razlog vase lose igre

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. avgust 2018 | 00:04

    Јаој каква демагогија. А сви противници слабији од Сурдулице. Сад је само штета што у следећем двомечу нема за ког да се навија. Боље да је прошао Ласк...

  • Radan

    17. avgust 2018 | 06:34

    MUSTAFA NE FOLIRAJSE SVE STE TRULI ,ISPADA SADA DA TI JE DJUKIC LOS TRENER BIO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA