≫ 

Lalatovićev intervju koji će mnoge nasmejati: Vodio sam Zvezdu i Partiz....mmmmmm (VIDEO)

Trener Radničkog napravio mali lapsus

  • 15

U društvu Nenada Lalatovića nikada nije dosadno, i u to smo godinama unazad definitivno mogli da se uverimo!

A trener Radničkog iz Niša je još jednom uspeo da nasmeje javnost, dok je davao intervju za ''Sport Juga''.

>>> Posle četiri kola Superlige Vojvodina je i dalje bez pobede?! Kvota da će konačno pobediti, protiv Bačke, je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Bačka.

>>> Jokanovićem i Mitrovićev Fulam izgubio je u prvom kolu kod kuće, a sada ih čeka teško gostovanje Totenhemu. Kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 3,45, a kec na Pevce 1.30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Fulam.

Naime, Lalatović je napravio jedan lapsus tokom razgovora sa novinarom, gde umalo nije rekao da je vodio Partizan tokom karijere. Tačnije, zaustavio se na pola.

Lalatović u društvu novinara Printskrin: Sport Juga

- Ja sam u srpskom fudbalu već deset godina. Ne mogu ja da napravim sad ne znam šta. Samo mogu da osvojim još par titula, to mi je ostalo. Vodio sam najveće klubove, vodio sam Zvezdu, vodio sam Par...mmmm - prekinuo je izlaganje Lalatović uz osmeh, a onda se pomerio s mesta.

Zatim je trener Nišlija nastavio:

>>> Derbi prvog kola Serije A igra se u Rimu - Lacio čeka Napoli. Domaćin i dalje sa Sergejom, gost s novim trenerom Karlom Anćelotijem. Kec je 2,90, dvojka 2,45, iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lacio - Napoli.

- Zvezda, Partizan, Radnički i Vojvodina su četirti najveća kluba. Ja sam vodio tri od četiri i ovaj četvrti nikad ne bi vodio. Ni za 100 miliona.

Taj momenat možete pogledati od 16.30 na videu ispod:

VIDEO: Lalatović preti Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    18. avgust 2018 | 10:37

    Vodio bi ga ti i za 500.000, nemoj biti smesan

  • Steva

    18. avgust 2018 | 10:59

    Pośtujem Lalatovića,obožavam ga kao čoveka i kao liĉnost,ali brate pretero ga je do daske,nebi vodio Partizan ni za kakve pare,eeeee moj Lalatoviċu,ma vodio bi ti i Futośki Metakac samo da te drugi ignoriśu i da te izbegavaju,mani se te priċe ti nebi,bi,bi, joś kako samo da tise ukaže prilika.Zato ċuti i nepričaj puno

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. avgust 2018 | 10:50

    Онај ко је искрени звездаш, а уз то моралан и има част и образ, никад ни за какве паре не би прешао у мањи клуб, а уз то још и највећаг противника. Иза Звезде.стоји Србија, иза њих Југославија,ваљда пошто су још јсд

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA