≫ 

Oglasio se i Murinjo: Ovo je prava istina o sukobu sa Pogbom!

Portugalac izašao pred novinare i sve objasnio

  • 1

Pol Pogba i Žoze Murinjo nisu u ratu! Barem tako kaže menadžer Mančester junajteda koji je u petak održao konferenciju pred meč njegovog kluba protiv Brajtona u nedelju!

Murinjo je odgovarao na pitanja novinara koji su se interesovali šta se tačno dogodilo posle meča protiv Lestera, odnosno da li je bilo sukoba u svlačionici Old Traforda.

Podsetimo, mediji u Engleskoj već mesec dana potenciraju da Pogba i Murinjo nisu u dobrim odnosima.

>>> Londonski derbi, u koji Čelsi ulazi s mnogo više samopouzdanja, pošto se u prvom kolu videlo da Arsenal i dalje ima dosta problema. Kec nosi kvotu 1,75, a dvojka čak 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Arsenal.

- Istina je da smo zajedno dve godine i tri nedelje i da nikada nisam bio zadovoljniji njim. Došao je u ponedeljak, trenirao tri dana, pitao sam ga za podršku protiv Lestera, a on je odigrao i više nego što smo očekivali. Rekao je da je to uradio zbog navijača i saigrača i to je upravo ono što tražim - rekao je Murinjo i dodao:

Pogba i Murinjo tokom jednog meča Junajteda Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

- On je veoma vaspitan i edukovan momak i nikada se nije posvađao sa mnom. Nikada nismo razmenili nijednu ružnu reč. Nemamo nikakvih problema i uzajamno se poštujemo.

>>> Jokanovićev i Mitrovićev Fulam izgubio je u prvom kolu kod kuće, a sada ih čeka teško gostovanje Totenhemu. Kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 3,45, a kec na Pevce 1.30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Fulam.

Pogba je u 1. kolu protiv Lestera bio strelac gola u pobedi od 2:1, a pred kraj prelaznog roka se sve više i više pominjalo da je blizu odlaska u Barselonu.

VIDEO: Nemanja Matić pokazao seksi izdefinisano telo sa nula posto masti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. avgust 2018 | 12:50

    Ја му верујем. Исто тако нису у сукобу навијачи једног клуба, и њихова управа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA