≫ 

Radonjić u Marselju, Zvezdi 12 miliona: Čeka se još samo potpis...

Zvanično, Radonjić je još igrač crveno-belih * Potpis se očekuje u narednim danima

  • 40

Crvena zvezda je prodala Nemanju Radonjića - vest koja se u subotu ujutru pojavila u većini srpskih medija!

Mocartsport i Mondo su prvi preneli informaciju da je Zvezda prodala Radonjića Olimpiku iz Marselja za 12 miliona evra plus bonusi, ali zvanične potvrde nigde nema.

Čak ni od strane francuskog kluba i tamošnjih medija. Pogotovo onih koji su vrlo dobro upućeni u dešavanja na Velodromu. Tu je jedino izjava trenera Marselja Rudija Garsije.

>>> Posle četiri kola Superlige Vojvodina je i dalje bez pobede?! Kvota da će konačno pobediti, protiv Bačke, je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Bačka.

- Znam dobro Radonjića, jer sam ga video u Romi. Pratim ga, ali ništa više od toga - jasan je bio Garsija.

Prema saznanjima Telegrafa - transfer još nije realizovan! Međutim, svi su izgledi da će se on ozvaničiti u narednim danima i samo ''čudo'' bi moglo da odvoji Radonjića od Marselja.

Radonjić na utakmici protiv Spartaka iz Trnave Foto: Marko Jovanović

Inače, ta vest o prodaji Radonjića u sebi sadrži i informaciju da će Zvezda i Olimpik odigrati prijateljski meč u sklopu transfera.

Takođe, ukoliko se potvrdi da je tačno, crveno-beli će od transfera dobiti oko sedam miliona, a presostalih 40 odsto Radonjiću (25) i bivšem klubu Romi (15).

A već smo pisali o tome da će Partizan imati benefite od Radonjićevog odlaska...

VIDEO: Nemanja Radonjić zadovoljan postignutim

VIDEO: Delirijum Delija posle gola Radonjića u Trnavi

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prodajte sve najbolje

    18. avgust 2018 | 13:26

    Ako je to istina onda definitivno niko iz uprave ne misli dobro Zvezdi. Na kraju sezone Radonjiću ističe ugovor sa Romom i Zvezdi će tada pripasti još 15% vlasništva ugovora, što je prema ovoj ceni 1,7 miliona evra, da i ne pominjemo to što bi mu igranjem u LŠ ili LE još porasla cena...na kraju godine bi ga prodali za 20 miliona. Već ste ove sezone uzeli 6,5 miliona evra za Računa i Pešić plus minimum 6 miliona za ulazak u LE i nije vam dovoljno? Ali to je Srbin, proklet i nestrpljiv.

  • Cure

    18. avgust 2018 | 15:14

    Steta tako mlad a vec lider tima I sve bitne utakmice resio..Nek resi I sad protiv Salzburga I sve naj u daljoj karijeri.. A vi komsije prozivajte I placitee I dalje jos vas boli njegov doktorski gol u derbiju a I niste odavnooo prodali igraca za vise od 2-3 mil..

  • Luka

    18. avgust 2018 | 13:53

    U Zvezdi sve po starom.Zar im nece biti dovoljno para ako se plasiraju u LŠ,Radonjic je veoma bitan igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA