≫ 

Lacio zavukao ruku u džep za našeg igrača: Sergej postaje najplaćeniji Srbin u Seriji A!

Ništa od transfera ovog leta, ali zato su skočila primanja

  • 16

Rastu brojke oko Sergeja Milinković Savića. Iako nije prešao u neki od "top" evropskih klubova o kojima se pričalo gotovo čitavo leto, nije njemu mnogo loše ni u Laciju.

>>> Toliko se pisalo o prodaji Sergeja, a on na kraju ide na pozajmicu?

Pošto su sačuvali jednog od najboljih igrača, Rimljani sad rade na tome da ga maksimalno zadovolje, i vrlo su konkretni sudeći prema onome što se može pročitati u tamošnjoj Gazeti.

Za početak, i ono što je najvažnije, Lacio će podići platu našem igraču - sa 1.8 miliona na čak 3 miliona uz bonuse!

Kada se to desi, Sergej će postati najplaćeniji srpski igrač u Italiji.

Real prvi put bez Ronalda u Primeri. Ali dolazi mu Hetafe. To mora da dobije. Ubedljivo. Kvota na keca uz četiri gola (1&4+) je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Hetafe.

Do sada je to bio Aleksandar Kolarov koji u Romi ima dva miliona godišnje, iza njega je bio Sergej, Ljajić je na trećem mestu sa 1.4 miliona, Maksimović u Napoliju sa 1.2 miliona, dok su svi ostali ispod sume od milion evra.

Sem toga, Lacio će poraditi na tome da kad dođe do transfera, debelo profitira od prodaje Srbina, pa će tako dosadašnje obeštećenje od 100 miliona podići na 150 miliona.

Parma se vratila! I u prvom meču u Seriji A čeka Udineze. Prava poslastica za sve ljubitelje Kalča, a kec nosi kvotu 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Parma - Udineze.

Pa, ko voli, neka izvoli.

VIDEO: Pantelini roditeljski saveti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA