Siti nije imao milosti, dao je 6 golova! Junajtedova bruka protiv Brajtona (FOTO)

Šampion silovit i u drugom kolu Premijer lige, Murinjovi Đavoli posustali

  • 0

Demonstracija najveće sile na "Etihadu" od strane igrača Pepa Gvardiole, Siti je nemilordno punio mrežu nejakog Hadersfilda do konačnih 6:1 u prvoj utakmici sezone pred svojim navijačima. 

Rezultat dovoljno jasno svedoči o tome šta se dešavalo na travi šampiona Engleske, gosti nisu imali ama baš nikakve šanse da se odupru uraganu koji se svalio na njih i zgromio ih tokom 90 minuta neravnopravne borbe.

U igri mačke i miša, bilo je samo pitanje vremena sa koliko će lopti u mreži biti ispraćeni gosti...

Krenulo je u 25. minutu golom Serhia Aguera, koji je iskoristio izletanje golmana Hadersfilda, poigrao se sa čuvarem i onda majstorski bocnuo loptu u mrežu. Do kraja poluvremena, još dva puta se tresla mreža gostiju - strelci su bili Gabrijel Hesus i ponovo najefikasniji aktivni stranac u engleskom fudbalu, Aguero.

Prvo gostovanje Đavola je prilika da vidimo u kakvom je stanju Murinjova ekipa. Kvota na dvojku protiv Brajtona je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brajton - Mančester Junajted.

Za divno čudo, i igrači Hadersfilda su uspeli da postignu gol u prvom poluvremenu, reklo bi se sasvim slučajno (strelac Slovenac Stanković posle kornera) i nekako je svima na stadionu u tom trenutku bilo jasno da će to biti jedini gol gostiju danas.

Trostruki strelac Sitija: Serhio Aguero Foto: AP/Tanjug

U nastavku je Pepov tim još jače "nagazio" i pregazio goste.

David Silva zaslužan je za najefektniji potez na meču: slobodan udarac je izveo tako savršeno da ni tri golmana ne bi mogla da uhvate tu loptu.

Roma tvrdi da ove sezone ima velike ambicije, a da li može da ih isprati kvalitetom videćemo na gostovanju Torinu, gde je dvojka 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Torino - Roma.

Bio je to početak totalnog kraha Hadersfilda na čiju su muku dodatno "stali" još jednom Aguero i Kongolo sam sebi "uteravši" pogodak.

Mančester junajted se propisno obrukao na gostovanju Brajtonu! Možda to rezultat ne govori (3:2), ali vredi pomenuti da su gosti drugi gol dali u nadoknadi vremena iz penala.

A tri su primili još u prvom poluvremenu kada je odbrana ličila na neku iz crtanih filmova. Sve tri gola su plod greške odbrane Junajteda, a i Brajton je jedan gol dao iz penala.

Mari i Dafi su pogađali u 25. i 27. minutu, smanjio je Lukaku u u 34, a Gros je u 44. iz penala nagovestio poraz Đavola. Pogba je sa bele tačke u 93. minutu samo ublažio poraz.

Premijer liga, 2. kolo

Subota

Kardif - Njukasl 0:0

Everton - Sautempton 2:1

(Volkot 15, Rišarlison 31 - Ings 54)

Totenhem - Fulam 3:1

(Moura 43, Tripijer 74, Kejn 77 - Mitrović 52)

Vest Hem - Bornmut 1:2

(Arnautović 33pen - Vilson 60, Kuk 66)

Lester - Vulverhempton 2:0

(Doerti 29ag, Medison 45)

Čelsi - Arsenal 3:2

(Pedro 9, Morata 20, Alonso 80 - Mihtarjan 37, Ivobi 41)

Nedelja

Barnli - Votford 1:3

(Trakovski 6 - Grej 3, Dini 48, Hjuz 51)

Mančester Siti - Hadersfild 6:1

(Aguero 25, 35, 75, Hesus 31, Silva 48, Kongolo - Stanković 43)

Brajton - Mančester Junajted 3:2

(Mari 25, dafi 27, Gros 44 pen - Lukaku 34, Pogba 90+3 pen)

Ponedeljak

Kristal Palas - Liverpul 21.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA