≫ 

Daćemo Zvezdi dva gola u Beogradu: Bosanski fudbaler iz ekipe Salcburga optimista pred duel!

Smail Prevljak veruje da je izostanak Delije prednost za njegov tim

  • 26

Najjači utisak među igračima Salcburga na meču sa Hartbergom 2:0 ostavio je bosanskohercegovački napadač Smail Prevljak (23, 187) koji je sa dva gola skrenuo pažnju na sebe, možda sebi kupio kartu za minutažu protiv crveno-belih.

>>> Salcburg doveo top golgetera: Hteo ga Junajted, dao je 4 gola na meču, sin je čoveka kom je Roj Kin uništio karijeru (VIDEO)

Zvezda dočekuje Salcburg u utorak (21.00 Arena sport) u prvom meču plej -ofa pred praznim tribinama.

Prevljak veruje da je Salcburg bolji tim od Zvezde

- U Beogradu su šanse podjednake, u Salcburgu smo mi favoriti. Svim mojim igračima i meni je žao što neće biti publike. Priželjkivali smo da igramo pred "Delijama", mislim da je to prednost za nas, ali iz ove perspektive je teško govoriti o nekoj prednosti u Beogradu - kaže napadač za Alo i dodaje:

- Priželjkivali smo da igramo pred "Delijama", mislim da je to prednost za nas. Zvezda je zasluženo pobedila Trnavu. Ne mogu da kažem da se baš namučila, ali svaka ekipa može danas da igra defanzivno. Kad se neko povuče teško je probiti bunker. I mi smo imali muke sa Škendijom, nismo ih lako probili

- Zvezdi će biti bolje da igra protiv nas, jer igramo otvoreno, napadački. Zadovoljila bi nas samo pobeda na "Marakani". Idemo da damo gol, dva. To je prioritet - rekao je Prevljak.

Foto: Guliver/Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    19. avgust 2018 | 20:55

    E moj bosanac. Nece biti u BG Delija ali zato tamo ima da ih bude vise sigurno. Zgazicemo vas i ovde i tamo... 💪👊

  • DD

    19. avgust 2018 | 21:00

    Neka pobedi bolji. Dajte i 10 golova ako ste toliko dobri, ali nemoj da potcenjujes protivnika, a pogotovo ne Zvezdu jer je ista mnogo puta zapusila usta raznoraznim likovima kao sto si ti.

  • Nemke

    19. avgust 2018 | 20:53

    Ahaha volim kad su optimisticni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA