≫ 

Bez Ronalda prazan stadion: Real pred samo 48.666 navijača

Posle 10 godina kapacitet stadiona Santjago Bernabeu nije bio popunjen do poslednjeg mesta

  • 3

Šampion Evrope Real Madrid suočava se sa najmanjom podrškom navijača u poslednjih devet godina, odnosno nakon odlaska najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda, pošto se u pobedi nad Hetafeom (2:0) na startu španske Primere okupilo "samo" 48.466 gledalaca.

Na "Santjago Bernabeu" došlo je tek malo više od polovine kapaciteta stadiona, što se nije desilo od poslednjeg meča u sezoni 2008/2009 protiv Viljareala, kada je Real bio u očajnom nizu od pet poraza, među kojima je bio i od Barselone 6:2.

Ubrzo posle toga Real je reagovao dovođenjem Ronalda za tada rekordnih 94 miliona evra iz Mančester Junajteda i započeo sjajnu eru na čelu sa Portugalcem, krunisananom sa četiri Lige šampiona.

Atletiko ima šampionske ambicije, a one će biti na ispitu već u 1. kolu, pošto Simeoneov tim večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Atletiko Madrid.

Stadion Santjago Bernabeu na kome igra Real Madrid. Foto: Wikimedia Commons/Daniel Schroeder

Sada kada nema petostrukog osvajača Zlatne lopte i najboljeg strelca u istoriji kraljevskog kluba (450 golova), a ni njegove zamene, broj pristalica najbolje govori koliko ima je značio Ronaldo.

Marko Grujić mogao vi već danas da debituje za Hertu, koja u Kupu Nemačke gostuje Braunšvajgu. Kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Braunšvajg - Herta.

Geret Bejl, kome je namenjena uloga naslednika Ronalda, postigao je gol u jučerašnjem trijumfu, pre nego što je Dani Karvahal "načeo" gradskog rivala.

I Kristal Palas i Liverpul odlično su otvorili sezonu u Premijer ligi, a tim Luke Milivojevića večeras igra baš sa Crvenima. Kvota na dvojku je 1,45, a na duplu šansu 1X čak 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Liverpul.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    20. avgust 2018 | 12:15

    Sta bi rekli u RUPU KAKO JE STANJE? 2394 NAVIJACA😂😂😂🤣

  • Jecmo🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    23. avgust 2018 | 15:53

    Hahahahahah atleti do titule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA