Samo trojica igrača Partizana igrala su protiv Bešiktaša u prošlom duelu, a njihove uspomene su loše!

Crno-beli imaju poslednju prepreku na putu do Evrope

  • 5
Danilo Pantić Foto: Marko Jovanović

FK Partizan u četvrtak 23. avgusta 2018. godine igra prvu utakmicu plej of faze Lige Evrope protiv ekipe BSJ Bešiktaš iz Turske. Crno-beli su čak 8 puta igrali grupnu fazu Lige Evrope u periodu 2004-2017, dok je klub plej of fazu Lige šampiona igrao 2015. i 2010. odnosno 2010. kada je i učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona posle takođe uspešne 2003. godine.

>>> Kvarežma se naoštrio pred Partizan: Bešiktaš pobedio u gostima, trener promenio bitnog igrača u 37. minutu (VIDEO)

Od generacije igrača koji će u četvrtak istrčati na teren stadiona Partizan u još jednoj borbi za grupnu fazu Lige Evropa, a koji su 2014. godine igrali meč protiv ekipe Bešiktaša u grupnoj fazi LE nalaze se Danilo Pantić, Filip Kljajić i Saša Ilić, dok je Vulićević bio van sastava zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Ovo su njihova sećanja i očekivanja:

- Slabo se sećam cele ekipe – počinje svoje sećanje golman Filip Kljajić. − Pamtim samo da su im najbolji bili Demba Ba i Gohan Tore. Golmana se iskreno i ne sećam, ali ono što je kristalno jasno da su bili apsolutni favoriti u grupi uz Totenhem i da su igrali zaista dobro. Sada mislim da im je tim individualno bolji nego što je tada bio, a ako Negredo bude igrao protiv nas sigurno su nam on i Kvarezma najveća opasnost.

Foto: partizan.rs

Danilo Pantić bio je deo ekipe Partizana 2014. godine:

- Iskreno, ne pamtim tu utakmicu po dobrom, jer nije završena povoljnim rezultatom po nas, ali je to bilo svakako dobro iskustvo. Imaću priliku da im vratim…Prošle su četiri godine od tog susreta i u tom periodu sam bio dete, fizički inferioran.

- Sada je druga priča, meč očekujem spremniji sa više samopouzdanja i vere. Bešiktaš igra u najjačem sastavu, iako kruže priče da im Liga Evrope nije prioritet, mislim da neće odustati od nje. Svi su dobri igrači, imaju veliki kvalitet kao ekipa, ali nisu nepobedivi.

Dača i Kljajić se slažu u jednome:

− Nadamo se da će atmosfera biti pozitivna i da ćemo svi zajedno probati da napravimo veliki uspeh, dolazi velika ekipa. Očekujemo da će to biti jedan lep fudbalski spektakl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    20. avgust 2018 | 12:05

    Uz pun stadiom na JNA I JACE EKIPE SU PADALE NAPRED PARTIZAN,GAZI OVE DEKE.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. avgust 2018 | 11:59

    Нема за ког овде да навијаш поштено. Бљак и једни и други. Кад би могло да оба испадну

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA